06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Asztali lámpa, LED, fehér, 3xAAA

1.5 (2 értékelés)

Webáruház cikkszám: 145860

6 hónap garancia

Asztali lámpa LED-el, akkumulátorral működő könnyű irodai lámpa rugalmas fejjel. A munkahely optimális megvilágításához. Ugyanakkor a készüléknek rugalmasnak kell lennie az áramellátás és a kezelés szempontjából. A gooseneck LED asztali lámpánk megfelel az irodai, vagy közvetlenül az asztalon található tipikus és természetes világítás szintjének. Ez biztosítja az optimális megvilágítást. A rendkívül rugalmas lámpa nyakát 360 ° -kal el lehet...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

460 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 362 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Asztali lámpa LED-el, akkumulátorral működő könnyű irodai lámpa rugalmas fejjel.

A munkahely optimális megvilágításához. Ugyanakkor a készüléknek rugalmasnak kell lennie az áramellátás és a kezelés szempontjából.
A gooseneck LED asztali lámpánk megfelel az irodai, vagy közvetlenül az asztalon található tipikus és természetes világítás szintjének. Ez biztosítja az optimális megvilágítást.

A rendkívül rugalmas lámpa nyakát 360 ° -kal el lehet forgatni, továbbá a lámpát különböző szinteken állíthatja be. Ez lehetővé teszi a munkahely optimális megvilágítását. A lámpát három AAA méretű elem táplálja, függetlenül a tápegységtől (nem tartozék). A tok fehér és sima alakja időtlenvé teszi a lámpát, és számos helyszínre alkalmas. Ezenkívül a felület könnyen tisztítható. A kis méretek és az állandó akkumulátor-teljesítmény miatt asztali lámpánk nélkülözhetetlen eszköz az üzleti útra.

Flexibilis - A lámpa nyakát 360 ° -kal el lehet forgatni, és minden szintre beállítható. A fényt célzottan használhatja és tökéletesen megvilágíthatja a környezetet.

A LED-lámpának nincs szüksége csatlakozóra! Csak 3 AAA méretű elem (nem tartozék) biztosítja a lámpa teljesítményét.

SPECIFIKÁCIÓK
- Méretek (L / W / H): .27,5 / 5,5 / 8,5 cm
- Súly 45 g.

POWERFUL - A 4 beépített LED erős és egyenletes fényt biztosít, a matt üveg védi a szemét és megvédi a vakító fénytől.

TIMELESS - A fehér, áramvonalas és sima felület időtlen. A lámpa univerzálisan, az irodában, az asztalon vagy az úton sötét helyiségekben használható.

Specifikációk

Webáruház cikkszám145860
Garancia6 hónap
Korosztály8-12 év, 13-16 év
Nem szerintLány és Fiú
TípusLED
Írás színeTöbb szín, színes
Írószer kiszereléseKészlet

Vélemények

Azon vásárlóink véleménye, akik ezt a terméket (is) megvásárolták -- a teljesség igénye nélkül:

Nyilván figyelmetlen voltam, nem néztem a (nyilván feltűntetett...) méretet...! Jót nevettem, amikor megláttam...!!!

2021-07-06

Rendelésszám: #100134230További vásárlói vélemények >>

GaranciaGarancia - Általános

A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A garancia érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

-1.000 Ft és ingyenes szállítás

Tanszervásár 2021/22

* részletek a következő oldalon

Tovább

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek