WebÁruház WebÁruház 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

 

8000 ötletünk van a sulikezdésre. (És 12% kedvezményünk)

A tanszervásár 2018/19 áruházunkban már elkezdődőtt!
Iskolakezdési kupon (a kosár oldalon tudod beváltani):
 ISKOLA2018

 

 

Biztosan emlékszel még a Te sulikezdéseidre. Eltelt három nap amíg boltról boltra mászkálva kiválasztottad a neked tetsző iskolatáskát, a megfelelő ceruza és zsírkréta készletet, a füzeteket, hogy aztán „boldogan” indulj az első napon az iskolába. Ma már sehova nem kell menned, beszerezhetsz mindent otthonról is, olcsóbban mint a boltokból.

 

8000 ötletünk van iskolakezdésre.

Több, mint 8000 ötletünk van az iskolakezdésre, nálunk minden iskola, minden kérését megtalálod. Gyurmák, hegyezők, ragasztók. Füzetek, tolltartók, iskolatáskák: ha mindent különböző boltokból próbálsz beszerezni az több napig is eltarthat, és elcseszitek a vakáció utolsó 1-2 hetét az állandó rohangálással. Mit szólnál, ha idegeskedés, rohanás helyett mindent egy helyről, hatalmas kedvezménnyel, és házhoz szállítással rendelnél meg?   

 

Adunk kedvezményt, és otthonról megvehetsz mindent

Fent egyetlen sorban megírtuk az ötletünket, de most kifejtjük. Hamarosan mutatunk egy linket, amire kattintanod kell, mert találsz 8000 (tényleg nyolcezer) féle suliterméket. Szétszedtük neked (mint egy boltban) kategóriákra így mindent könnyen, gyorsan megtalálsz.

 

Szezonális iskolai termékeink

 

Alap tanszerek Íróeszközök Tárolás, sportszer Kisgépek
Füzetek Alkoholos és CD marker Tolltartók Iratmegsemmisítők
Rajzlapok, vázlatfüzetek Filctoll Iskolatáskák Lyukasztók
Iskolaszerek, füzetborítók Golyóstollak Notebook táskák Vágógépek
Ollók Grafit ceruzák Márkás hátizsákok Számológépek
Vonalzók, szögmérők Körzők Tornazsákok Tűzőgépek
Gyurmák Rotringok, nyomósironok Márkás tornazsákok  
Hegyezők Színes ceruzák Tornacipők  
Ragasztók Szövegkiemelők Uzsonnás dobozok, kulacsok  
Iskolai kréták Vízfesték, tempera és ecsetek    
  Zsírkréták    
 

 

   

 

 

Ebben nem lenne semmi különös, ezt mások is megteszik. Viszont mi adunk egy kuponkódot is, amit, ha használsz 12% kedvezményt kapsz a vásárlásod összegéből. (Semmi trükk nincs, egyszerűen levonjuk a végén) Használd a kosárnál az ISKOLA2018 kuponkódot és minden iskolakezdéshez szükséges termék árából 12% kedvezményt adunk amiket a fenti kategóriákban találsz.

 

Vásárolj okosan

Most már csak döntened kell. Elmész – és megvadult szülőkkel vívsz majd közelharcot – egy jó tolltartóért, vagy a zsírkrétáért, miközben elcseszed a Vakáció utolsó napjait, és egyszerre adsz ki tízezreket a sulicuccokra, vagy idén sokkal jobb döntést hozol.

Otthonról vásárolsz. Amikor akarsz. 8000 féle termékből. Kedvezménnyel. Úgy, hogy házhoz szállítjuk neked.  Szerintünk ez utóbbi jobb. Szerinted?
Ne feledd használni a kosárnál az ISKOLA2018 kuponkódot! 

 

*Az akciós kupon 2018.09.15 ig vehető igénybe és kizárólag webes megrendeléskor használható fel!.