06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Kukta 6l clipso minut delice - Tefal, P4800731

Webáruház cikkszám: 1000531248

Gyártói cikkszám: P4800731

Ár szerint garancia

Kukta 6l clipso minut delice - Tefal Termék leírása: Elegancia és remek ízek A ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1 kuktafazék és lassú főzést biztosító edény a főzés végtelen lehetőségeit kínálja. Egy sokoldalú edény, amelynek segítségével számos finom párolt étel és lassan főzött ételt biztosíthat, de gyorsételek elkészítésére is kiválóan használható. A beállítás az kezelőgomb egyetlen elfordításával módosítható és a fazék a TEFAL® innovatív...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

70 190 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 55 268 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Kukta 6l clipso minut delice - Tefal

Termék leírása:

Elegancia és remek ízek

A ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1 kuktafazék és lassú főzést biztosító edény a főzés végtelen lehetőségeit kínálja. Egy sokoldalú edény, amelynek segítségével számos finom párolt étel és lassan főzött ételt biztosíthat, de gyorsételek elkészítésére is kiválóan használható. A beállítás az kezelőgomb egyetlen elfordításával módosítható és a fazék a TEFAL® innovatív zárrendszerének köszönhetően egy kéz segítségével nyitható és zárható. Az edény minden hőforrással kompatibilis, beleértve az indukciósat is és kiváló formatervének köszönhetően minden konyhába jól illik.

Kuktafazék ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1

- A ClipsoMinut'® DELICE 2-in-1 kuktafazék és lassú főzést biztosító edény minden igényét kielégíti a főzés terén.
- Tökéletesen elkészített, finom ételeket biztosít minden nap.
- A főzési módok ügyes kiválasztásának köszönhetően, a kezelőgomb egyszerű elforgatásával választhat a párolt ételek és a lassan sült ételek közül, vagy választhatja az expressz gyors beállítást a kétszer gyorsabban elérhető tökéletes eredmények elérése érdekében. 
- Sokoldalú és könnyen használható: Az innovatív rendszer lehetővé teszi a kuktafazék egy kézzel történő nyitását és zárását, míg a tapadásmentes felület könnyű tisztítást biztosít.
- Fedezze fel ezt a 2 az 1-ben fazekat és a végtelen főzési lehetőségeket egy egész sorozat továbbfejlesztett funkcióval, beleértve a rendkívül erős edényaljat, amely támogatja a hőmérséklet elosztását és amely minden főzőlappal kompatibilis a még gyorsabb eredmények érdekében. 
- *Ugyanazon gyártó standard minőségű párolóedényéhez képest.
- 2 az 1-ben lassú és gyors főzés
- A főzési özemmód okos kettős kezelőgombja lehetővé teszi, hogy válasszon a lassú és finom párolás és a gyors párolás /főzés között a kezelőgomb egyszerű elforgatásával.

Tulajdonságok:

- Hőforrás: indukció - gáz - elektromos - kerámia - halogén
- Nyitó/záró rendszer: Arch rendszer
- Egykezes nyitás: igen
- Edény anyaga: Alumínium
- Belső bevonat/kivitel: Tapadásmentes
- Külső bevonat/kivitel: Tapadásmentes bevonat
- Edények nyéltípusai: Rögzített
- Biztonsági eszközök száma: 5
- Gőzkiengedő rendszer: Kontrollált
- Nyomásjelző: igen
- Mosogatógépben mosható: nem
- Főzőprogramok száma: 2

Könnyű egykezes nyitás/zárás
- Egy szabad kéz teljesen elegendő! A TEFAL® innovatív nyitórendszerének köszönhetően könnyen megemelhető a fogantyú a kuktafazék egyszerű kinyitásához és lezárásához.

Rendkívül egyenletes főzés
- Használatával még a legbonyolultabb receptek is könnyen elkészíthető, éspedig a rendkívül erős edényaljnak köszönhetően, amely minden hőforrással kompatibilis, az indukciósat is beleértve.

Könnyű tisztítás és tapadásmentes felület
- Titanium tapadásmentes felület a különlegesen könnyű tisztítás érdekében és hosszantartó sokéves teljesítmény.

Franciaországban gyártva
- Az Ön Tefal® kuktafazekát Franciaországban tervezték és gyártották a kivételesen gazdag francia szakértelem és know-how felhasználásával.

Gyors főzés
- Takarítson meg időt olyan standard edények használatával, amelyekben az étel kétszer gyorsabban elkészül, az ugyanazon gyártó alapsorozatú párolóedényéhez képest (pl. a brokkoli 10 perc alatt elkészül a 26 perc általános főzési időhöz képest)

Egészséges főzés
- A vitaminok nem vesznek el főzés közben, az összetevők így akár 80 %-al több C-vitamint tartalmaznak (a Tefal® standard edényeihez képest), az egészséges főzés és táplálkozás érdekében.

Biztonságos főzés
- Az átgondolt, 6 pontos biztonsági rendszernek köszönhetően az Ön kuktafazeka teljes biztonságot garantál nap mint nap, a lélek teljes nyugalma érdekében.

 

 

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000531248
GyártóTefal
Gyártói cikkszámP4800731
GaranciaÁr szerint
Vonalkód3045380017740
Súly (kg)3
Magasság (mm)23
Szélesség (mm)38
Hossz (mm)29

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Kukta 6l clipso minut delice - Tefal, P4800731

70 190 Ft

Edénykészlet 10 részes duetto+ - Tefal, (G732SA55)

75 790 Ft

Edénykészlet 12 részes ingenio titanium fusion - Tefal, L6839002

75 890 Ft

GyártóTefalTefalTefal
Gyártói cikkszámP4800731G732SA55L6839002
Garancia1 év1 év1 év

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek