06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Optimal HN 5V rugalmas ágyrács [80x200 cm]

Webáruház cikkszám: 13198

1 év garancia

A Optimal HN 5V rugalmas ágyrács többrétegű fából készült keretes ágyrács, nagy teherbíró képességgel (130kg), valamint állítható magasságú fej és lábrésszel rendelkezik. Az ágyrács keretfa magassága kb.5,5 cm és a 28 db keresztléc mindegyike 3,6 cm szélességű. A keresztlécek megerősített műanyag és kaucsuk gumiból készült billenő tokkal kapcsolódnak a keretfához, így biztosítva az ágyrács biztonságos rögzítését és élettartamának...

Bővebb leírás

55 490 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 43 693 Ft

+ 554 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Átvehető: 10-14 munkanap

Utolsó frissítés: 2023-02-04 04:40:19

Átvehető: 2023-02-24

Áruházi átvétel szaküzletünkben

ingyenes

Kiszállítás: 2023-03-01

Házhoz szállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

Csak előreutalással szállítjuk!

Speciális szállítást igényel!

db

Termékleírás

A Optimal HN 5V rugalmas ágyrács többrétegű fából készült keretes ágyrács, nagy teherbíró képességgel (130kg), valamint állítható magasságú fej és lábrésszel rendelkezik. Az ágyrács keretfa magassága kb.5,5 cm és a 28 db keresztléc mindegyike 3,6 cm szélességű. A keresztlécek megerősített műanyag és kaucsuk gumiból készült billenő tokkal kapcsolódnak a keretfához, így biztosítva az ágyrács biztonságos rögzítését és élettartamának megnövekedését.A derékrésznél 5 db állítható keménységgel rendelkező dupla rugalmas borda található, valamint a keretes ágyborda közepén elhelyezett tartószíj biztosítja az optimális súlyelosztást Többféle méretben rendelhető. A Optimal HN 5V gyártási helye EU.


- Típusa: Rugalmas léces ágyrácsok
- Méret: 80x200cm
- Nettó méret: 79x196 cm
- Magassága: kb 5,5cm
- Keresztlécek száma/szélessége: 28 db/36 mm
- Terhelhetősége: 130 kg/fő
- Garancia: 1 év
- Csomagolás: összeszerelt állapotban
- Származási hely: Szlovákia

Fontos! A termék (mérete, súlya, szállíthatósága miatt) csak előre utalással illetve online bankkártyás fizetéssel rendelhető!

Fontos! A termék speciális szállítást igényel, mely költségének egy részét magunkra vállaljuk.

Specifikációk

Webáruház cikkszám13198
GyártóMrava
Garancia1 év
Magasság (mm)55
Szélesség (mm)800
Hossz (mm)2000

GaranciaSzavatosság - Matrac, ágyrács esetén esetén

A kellékszavatosság, termékszavatosság leírása:

A minőségi reklamációs termékeket minden esetben a forgalmazó vizsgáltatja be 6 hónapon belüli meghibásodás esetén (csak a vásárlás időpontjától számított 6 hónapon belüli reklamációs termékeket köteles bevizsgálni.) A 6 hónapon túli, de alapos szakvéleménnyel alátámasztott termék esetében a garancia él. Ez utóbbi esetben a szakvélemény másolatát a termék pontos cikkszámával együtt a szükséges visszajuttatni üzletünkbe.

(0-6 hónap) A forgalmazó független szakértővel bevizsgáltatja a reklamációs terméket: alaposítja vagy alaptalanítja, ill. adott esetben javíttatja. Ennek eredményéről, a termék beérkezésétől számított 15-30 napon belül tájékoztatja a Vásárlót: -alapos reklamáció esetén a jegyzőkönyv egy példányát visszaküldve -alaptalan reklamáció esetén a terméket szakvéleménnyel együtt visszaküldve -javítás esetén a javított terméket szakvéleménnyel visszaküldve.

A szavatosság érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával.
6 hónapon túli szavatosság érvényesítés feltétele, a mellékelt független szakértői vélemény!

A szavatosság telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldheto a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezheto - postafordultával küldjük az új/javított terméket, vagy a szakértő állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.huA mérethiba - csere leírása

A csere kizárólag a még nem használt matrac termék esetében lehetséges. (vásárlástól számított 14 napon belül). Egészségvédelmi és higiéniai okokból a matracok annak zárt csomagolásának felbontását követően nem cserélhető. Ágyrácsokra ezen kitétel nem vonatkozik.
A cseréhez szükséges a még nem használt termék és annak minden tartozéka hiánytalanul és sértetlenül, beleértve a tájékoztató füzeteket. Ezek hiányában a Szolgáltató nem veszi vissza cserére a terméket.

A csere postai úton történő igénylése esetén a termék Szolgáltató részére történő visszaküldésének és a cseretermék Ügyfél részére történő kiszállításának költségeit az Ügyfél köteles viselni. A cseretermék Ügyfél részére történő kiszállítását futárszolgálat végzi. A kiszállítás valós költsége az ország egész területére bruttó 1490 Ft.(10kg-ig) felette 6990 Ft. A szállítási költség megfizetésének módja: utánvéttel készpénzben.

Abban a nem várt esetben, amennyiben a cseretermék szállítását a Szolgáltató nem tudja biztosítani (pl. nincs raktáron), az Ügyfelet erről értesíti. A Szolgáltató értesítése alapján az Ügyfél jogosult más csereterméket választani.

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Optimal HN 5V rugalmas ágyrács [80x200 cm]

55 490 Ft

Optimal 5V B oldalról nyitható gázteleszkópos rugalmas ágyrács [80x200 cm]

61 890 Ft

Optimal 5V N lábrészről nyitható gázteleszkópos rugalmas ágyrács [80x200 cm]

73 790 Ft

GyártóMravaMravaMrava
Gyártói cikkszám
Garancia1 év1 év1 év

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék