06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Rovarcsípést enyhítő készülék - Bite Helper

0.0 (1 értékelés)

Webáruház cikkszám: 150890

Ár szerint garancia

Nélkülözhetetlen segítség azoknak, akik nem igazán szeretik a csípős szúnyogok, darazsak, méhek lódarazsak, bögölyök és más veszélyes rovarok által hátrahagyott viszkerő, égető érzést. - A rovarcsípést enyhítőnek köszönhetően egy kis csípés nem szükségszerűen okoz viszkető vagy fájdalmas hatást. - A készülék a rovarcsípések és harapások által kiváltott viszketést, fájdalmat, és duzzanatot már az első alkalmazásnál megbízhatóan...

Bővebb leírás

5 900 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 4 646 Ft

+ 59 hűségpont

Elérhetőség:

Készleten

Utolsó frissítés: 2023-12-05 19:00:13

Kiszállítás: 2023-12-07

Házhoz szállítás

1 990 Ft

GLS csomagpont

1 990 Ft

db

Termékleírás

Nélkülözhetetlen segítség azoknak, akik nem igazán szeretik a csípős szúnyogok, darazsak, méhek lódarazsak, bögölyök és más veszélyes rovarok által hátrahagyott viszkerő, égető érzést.

- A rovarcsípést enyhítőnek köszönhetően egy kis csípés nem szükségszerűen okoz viszkető vagy fájdalmas hatást.
- A készülék a rovarcsípések és harapások által kiváltott viszketést, fájdalmat, és duzzanatot már az első alkalmazásnál megbízhatóan csillapítja.

Használata egyszerű
- Vegyi anyagoktól mentesen hat –kízárólag az 51°C tartományban koncentrált hő által.
- Várandósok, allergiások, és
- gyermekek *részére is alkalmazható
- Szabadalmazott orvostechnikai termék Németországban gyártva

*Önálló alkalmazása : 12 éves kortól

Szabadalmaztatott Thermo-Pulse technológia: a pihentető hő és vibráció kombinációja, amelynek célja a helyi keringés és a vérkeringés fokozása a viszketés és irritáció semlegesítése érdekében

2 x 1,5 V AA elem szükséges (nem tartozéka)

- A bite away® -t a kerámia érintkező felülettel a csípésre, vagy a harapásra kell helyezni.
- A nyomógomb egyszeri megnyomásával
- (3 másodperc első alkalmazásnál és érzékenybőrű személyeknél / 5 másodperc rendszeres használat esetén) a kis felület 51°C tartomány körüli hőmérsékletet ér el, amit a kiválasztott ideig tart.

- kb. 250 használat egy garnitúra elemmel
- Kézhez álló forma

Specifikációk

Webáruház cikkszám150890
GaranciaÁr szerint
Vonalkód6995568124432

Vélemények

Azon vásárlóink véleménye, akik ezt a terméket (is) megvásárolták -- a teljesség igénye nélkül:


További vásárlói vélemények >>

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Rovarcsípést enyhítő készülék - Bite Helper

5 900 Ft

Tűzőgép nagyteljesítményű, 100 lap

5 990 Ft

Utazó zsák, térképes (4 db/szett)

7 370 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszámLB10
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék