06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Serpenyő szett - Tefal, L3998702

Webáruház cikkszám: 1000568043

Gyártói cikkszám: L3998702

Ár szerint garancia

A Tefal Black Stone edények két terület legjavát nyújtja - a kiváló főzési teljesítmény és az extrém tartósság kombinációja. A Black Stone edénysorozatot a természet ihlette, és természetes ásvány felhasználásával készült, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva a remek tulajdonságok érdekében és a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, valamint a hosszantartó használat érdekében. 7 db-os szett A Tefal Black Stone...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

84 590 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 66 606 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A Tefal Black Stone edények két terület legjavát nyújtja - a kiváló főzési teljesítmény és az extrém tartósság kombinációja. A Black Stone edénysorozatot a természet ihlette, és természetes ásvány felhasználásával készült, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva a remek tulajdonságok érdekében és a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, valamint a hosszantartó használat érdekében.

7 db-os szett

A Tefal Black Stone edények két terület legjavát nyújtja - a kiváló főzési teljesítmény és az extrém tartósság kombinációja. A Black Stone edénysorozatot a természet ihlette, és természetes ásvány felhasználásával készült, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva a remek tulajdonságok érdekében és a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, valamint a hosszantartó használat érdekében. Fedezze fel a sütő serpenyőt, amely éttermi szintű minőséget biztosít minden nap, az ellenállhatatlan sole meunièretől kezdve egészen a tökéletes steakig.


Rendkívül tartós, Tefal Black Stone edények
magas hőmérsékleten történő főzés, abrazív tisztítás ... A valódi főzés a hosszantartó terhelésnek ellenálló, valódi főzőedényt igényel. A Tefal társaság szilárdan hisz az ásványok hatékonyságában, ezért minden szaktudásunkat felhasználtuk a Mineralia+ tapadásmentes felület tökéletesítésénél a Black Stone edények hosszú élettartama érdekében. Ez a kitűnő edények rendkívül kemény anyagok hozzáadásával és egyedi szerkezettel készül annak érdekében, hogy akár az olyan intenzív igénybevételnek is megfeleljen, mint a rántott garnéla sütés, cukkini sütés és rántott húsok sütése, amelyek mindig zamatosra és puhára sülnek, kívül pedig finom ropogósak. A Tefal saját exkluzív technológiáját alkalmazza a tartós főzőedények gyártásához: A Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelző tökéletes sütést biztosít, amelynek köszönhetően a főzés rendkívül biztonságos, a továbbfejlesztett Thermo-Fusion™+ technológia pedig biztosítja az egyenletesen átsült ételeket. A Tefalnál a legnagyobb gondossággal készült konyhai edényeket gyártunk, már 60 éve. Társaságunkat már a kezdetektől az állandó innovációs vágy és a tökéletes, biztonságos és kiváló teljesítményű termékek alkotása iránti vágy vezérli kompromisszumok nélküli minőséggel. Ugyanakkor rendkívül fontosnak tartjuk a környezet védelmét és ezen belül a hulladékok mennyiségének a csökkentését. A termékek garantáltan PFOA-, ólom- és kadmium mentesek, és a francia szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával készülnek.

Mineralia+ tapadásmentes felület
A Tefal Mineralia+ tapadásmentes felülete természetes ásványokkal erősített, amely kiválóan használható a naponta történő, egyszerű, alacsony zsírfelhasználás melletti főzésnél.

Biztonságos tapadásmentes felület.
Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében, és kompromisszumok nélkül eleget téve a biztonsági előírásoknak, egyetlen általunk gyártott serpenyő sem tartalmaz PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot - a gond nélküli főzés érdekében. (A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. PFOA mentesen, az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

THERMO-SIGNAL™
A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

Ideális számos különböző recept elkészítéséhez
Ideális forma omlós lazac, pirított zöldség és még számos más étel elkészítéséhez.

THERMO-FUSION™+: Csúcsminőségű indukciós technológia
A különlegesen nagy felület és az erős edényalj kombinációjának köszönhetően a Thermo-Fusion™+ technológia gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült ételek érdekében.


Minden típusú tűzhelyhez + az indukcióshoz is
Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000568043
GyártóTefal
Gyártói cikkszámL3998702
GaranciaÁr szerint
Vonalkód03168430343641
Súly (kg)5
Magasság (mm)37
Szélesség (mm)31
Hossz (mm)37

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Serpenyő szett - Tefal, L3998702

84 590 Ft

Serpenyő szett - Tefal, L1599702

90 190 Ft

Serpenyő szett 10 részes - Tefal, L7659042

101 505 Ft

GyártóTefalTefalTefal
Gyártói cikkszámL3998702L1599702L7659042
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024/2025 (x)

Megjelent

Elkészült a 2024/2025. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek