06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Vissza

Kategóriák

Patrontöltés

(2 termék)

Tintapatron töltés árak >>

Patrontöltés árak
 

Tonertöltés árak

A tintapatron töltés egy olyan felmerülő probléma, amivel biztosan találkozol, és amely két táborra osztja a tintapatron használókat: a fő kérdésre a válasz az, hogy érdemes a tintapatront tölteni, vagy jobb, ha utángyártott patront vásárolsz? 

 

Mit vársz a nyomtatódtól, tintapatronodtól?

Először is azt, hogy sokat lehessen vele nyomtatni. Azt, hogy a tintapatron lehetőleg ne száradjon be, ha hosszú ideig nem használtad és a tintapatron ne legyen drágább, mint a nyomtatód volt. Ezek teljesen jogos elvárások, és a megoldás egyszerű: tintapatron töltés. De valódi megoldás e Neked, ha állandóan utántölteted a tintapatront?

 

Ha feltöltöd a tintapatront

Számtalan cég foglalkozik az interneten (vagy bármelyik plázában) tintapatron töltéssel, mi magunk is. Persze, hogy az első reakciód az, hogy tintapatron töltő céget keress. Pedig nem biztos, hogy a jó döntés a tintapatron töltés. Hogyan lehetséges ez? Elsősorban a tinta miatt: elgondolkoztál azon valaha, vajon milyen tinta is kerül a patronba? Előfordulhat, hogy utántöltöd, hazaviszed, és csak otthon derül ki, hogy a tinta minősége nem megfelelő: nem véletlen volt olyan olcsó. Lehet, hogy komoly meglepetést fog okozni akkor amikor printelnél. Tudtad például azt, hogy a tintapatronban van egy kicsi szivacs? Ez a szivacs a használattól elöregedik. Úgy néz ki egy idő után, mint az aszalt szilva. Nem szívja magába a festéket, ezért folyni fog mindenhol a patronból. Sőt a szivacs ahogy öregszik szétmállik, ettől (mi iszaposodásnak nevezzük) az alján összegyűlik és eltömíti a fúvókákat. (A tinta minőségére tudunk figyelni, de a patron mint alapanyag adott ugye.)

 

Tintapatron újratöltési hibák

Meg sem tudjuk számolni mennyi idegesítő hiba lehet az utántöltött tintapatronnal: a folyás… a nem megfelelő minőségű tinta… az iszaposodás okozta bosszúság …a kétely, hogy annyi friss tintád lesz, mint amennyit mondanak? Érdemes átgondolni: ha tényleg 5-10 perc alatt megoldható a tintapatron töltés, (és ezt szinte bárki meg tudja csinálni) miért van szükség felújított, utángyártott patronra?

Engedd meg, hogy felsoroljuk, milyen hibák lehetnek tintapatron töltés után:

- Nagyjából 4-15 ml tintát kapsz. Ez körülbelül 100-500 forintnyi érték. De nem annyit fizetsz.
- A patronod a töltés után (ha kicsit áll) nehezen, vagy egyáltalán nem fog nyomtatni
- Kifizetted a pénzt: de kaptál bármilyen garanciát? -jó mi adunk, de máshol? :-)
- Biztos vagy abban, hogy annyit tudsz majd nyomtatni, amit vártál, ígértek?

 

Nem, nem akarunk lebeszélni róla! Vannak előnyei is!

- Nem minden esetben, de néha olcsóbb (nézz utána feltétlenül)
- Gyorsabb,
- A már ismert patronodat használhatod tovább :-)
- 2-3 alkalommal általában még működik (ha nem állt sokat a patron üresen)

 

Miért nem csinálod meg magad?

- Töltőkészlet (kb 8-15 töltéshez nincsen 1000 forint)
- Kell egy gumikesztyű, kb 30 ft
- 5 perc munka.

VAGY

 

Mi a webaruhaz.hu javaslata?

Azért, hogy elkerüld a fent leírt problémákat, a javaslatunk a tiszta forrásból beszerzett, felújított, vagy utángyártott (netán eredeti) patronunk. Ebben az esetben biztos lehetsz benne, hogy nem szárad be. Abban is, hogy annyit fogsz tudni printelni amennyit a gyártó garantál. És bizonyos esetekben még olcsóbb is lesz. Nem beszélve arról, hogy ha nálunk felújított, vagy utángyártott tintapatront vásárolsz, 3 év garanciát kapsz rá.

 

Akkor most tintapatron töltés, vagy utángyártott tintapatron?

Döntsön az ár és a minőség! Mindenképpen az utángyártott tintapatront javasoljuk ha a minőség fontosabb az árnál. A tintapatron töltést pedig, ha az ár a fontosabb a minőségnél. Biztosan nem fogsz csalódni, sőt, elmondunk neked egy titkot is.

 

Mi az utángyártott patron titka?

Utángyártottnak nevezzük azt a tintapatront, melyet nem a printered gyártója gyártott, de ettől független tökéletes bele, sőt…. Nagyon kevesen tudják, hogy az utángyártással foglalkozó cégek néha „kitesznek magukért” ami azt jelenti, hogy sokkal több festéket, raknak a patronba, ezért többet tudsz vele nyomtatni. (Mi magunk is többet töltünk bele) Egyetlen kompromisszumot kell meghoznod: lehet, hogy nagyon apró (ismétlem, nagyon apró) eltérés mutatkozik az eredeti, és az utángyártott és a töltött patronok nyomtatási képe között. De ezt csak onnan veszed észre, hogy most megírtuk neked. És mindenképp szebb lesz, mintha magad töltötted volna "univerzális" tintával.

 

Megzavarodtam: akkor most mi legyen? Tintapatron töltés, vagy utángyártott patron?

Ha a minőség a legfontosabb az utángyártottat (vagy inkább az eredetit) javasoljuk. A csalódás kizárt, és garanciát kapsz rá tőlünk, hogy tökéletes, és minden az elvárásaid szerint alakul. Ha nem a minőség a legfontosabb inkább az ára, akkor a töltést javasoljuk. De tudod mit? Próbáld ki mindkét lehetőséget, mi ismerjük, de nem hihető a mi szánkból. Mérd le a teli és az üres súlyát (ebből kijön mennyi festék volt benne), hasonlítsd össze a nyomatokat amikor tettél bele néhány ml tintát és amikor előtesztelték, szétszedték, kimosták, kicserélték a szivacsot, összerakták, feltöltötték, utótesztelték, becsomagolták és 3 év garanciát adtak rá.

 

Összességében az az ajánlatunk: ne foglalkozz a tintapatronod megtöltésével.
STOP Illetve, bizonyos esetekben mégis:

Ha nem kapható utángyártott, vagy akkora az árkülönbség, hogy "ennyiért megéri", esetleg sürgősen van rá szükséged és nincsen készleten. Ezen esetekben azonnal keress minket és megoldjuk.

 

Bátran vásárolj utángyártottat: garantáltan elégedett leszel.

És az ára: keresd meg most a tintapatront amit szeretnél vásárolni.
Csak pár kattintás, és megtalálod: majd hozz jó döntést, bízz a 15 év szakértelmünkben! Bármi kérdésed megválaszolatlan maradt, kérdezz nyugodtan!