06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Minden ami egy felejthetetlen nyárhoz kell!

    A nyaralásról mindenkinek a kikapcsolódás és a jól megérdemelt pihenés jut eszébe, de ha felkészületlenül ér minket egy családi összejövetel, vagy egy hétvégi kiruccanás, könnyen óriási stresszforrás is lehet. 

    A gyerekmedence lyukas, a napernyőt megrágta a moly, a nyugágy eltörött, a kerti grill pedig azóta nem lett eltakarítva, hogy tavaly augusztusban az após odaégette benne a családi ebédet. Ez önmagában is elég lehet ahhoz, hogy ki se akarj mozdulni a házból az elkövetkező 6 hónapban, de ha meg is akarod oldani biztos, hogy legalább 3 helyre kéne elmenned, hogy mindent beszerezz.

    De nekünk van egy jobb megoldásunk. A webaruhaz.hu-n mindent megtalálsz szinte azonnali kiszállítással!

    A Kerti Parti termékek között válogathatsz felfújható gyerek-felnőtt úszómedence kínálatunkból, hogy a kicsik boldogan pancsolhassanak. 

    A napszúrástól sem kell félni. Napernyők több méretben, dönthető és fix kialakításban, ledes világítással, vagy szúnyoghálóval is elérhetőek kínálatunkban.

    Grillezés? Nem probléma! Kis és nagyméretű grillek, minden felszereltségi szintben, faszenes és gázos kialakítással hobbi és professzionális grillezőknek.

    És ha ebéd után egy kicsit ejtőznétek, napozó és nyugágyak széles választékával várunk még mindig ugyanazon a helyen!

    «« TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ »»

    További termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#Grillezés (4)   #Kert (11)   #Medence (4)   #Napágy (1)   #Napernyő (1)   #Nyár (3)   #Nyugágy (1)