06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    TARTÁSJAVÍTÁS

    Tartásjavítás mikor szükséges?

    Várj, kitalálom! Görbülsz egész nap a monitor előtt és sajog a derekad. Nehéz fizikai munkát végzel és leszakadnak a vállaid. Kényelmetlen az ágyad, össze vissza alszol és fáj a nyakad.

    Ne is folytassam igaz?

    Tudtad, hogy a fenti problémákra még rátesz egy lapáttal az állandó rossz testtartásod is?

    A mozgásszervi problémák gyökere sok esetben megmutatkozik a testtartás elváltozásában is, így amennyiben korrigáljuk a testtartást és visszaállítjuk az optimális vagy ahhoz közelítő állapotba, csökkennek, ill. megszűnnek a tünetek!

    A tartásjavítás megoldás lehet tehát azok számára, akik olyan mozgásszervi panaszokkal rendelkeznek, amik számukra kellemetlen fájdalommal járnak, ugyanakkor diagnosztizált ok (pl. porckorongsérv) nem áll a háttérben.

    Kisebb testtartás elváltozásokat megfigyelhetünk a fej, a váll, a medence stb. esetében, melyek helyzete eltérhet az optimálistól, a súlypont eltolódhat. Kezdetben még az izmok, a funkciók megfelelően működnek, azokban nem alakul ki elváltozás, legfeljebb csak esztétikai szempontból. Az így kialakult eltérésekhez később már funkciózavar is kapcsolódhat. Nem is gondoljuk, hogy a pl. nyakfájást, a váll problémákat, hátfájást a helytelen testtartás okozza!

    Súlyos fájdalommal járó tartási problémákkal érdemes különböző klinikákkal felvenni a kapcsolatot, több nagyobb problémát szülhetnek a kisebb problémák!

    Új gerincoszlopot itt tudsz venni: sehol… Sajnos ez nem is fog változni egyhamar. A kényes pontokat érintő műtétek pedig eszméletlenül drágák, fájdalmasak és hosszadalmasak lehetnek. Ezért inkább azt javasoljuk, vigyázz arra az egyre ami van.

    Tartásjavítót «« ITT »» tudsz venni, ülőpárnát pedig «« ITT »».

    vábbi termékleírásokat, raktárkészletet és vásárlói véleményeket a www.webaruhaz.hu oldalunkon találsz, ahol tájékozódhatsz a garanciáról is, szállítási feltételekről és kapcsolatba tudsz lépni velünk a kiválasztott termékkel kapcsolatos további kérdéseiddel.

#életmód (6)   #egészség (10)   #gyógyászat (2)   #homeopátia (1)   #orvoslás (1)   #sport (5)   #tartásjavítás (2)