06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Canon BCI-3e [Y] tintapatron (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 458

Gyártói cikkszám: 4482A002

6 hónap garancia

A Canon BCI-3 Photo Yellow [Photo sárga] photo sárga Eredeti (OEM) tintapatront, mely a Canon BCI-3 sorozat photo sárga patronja, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Canon gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Canon BCI 3 eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal. Javaslat: Az eredeti Canon tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

5 810 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 4 575 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A Canon BCI-3 Photo Yellow [Photo sárga] photo sárga Eredeti (OEM) tintapatront, mely a Canon BCI-3 sorozat photo sárga patronja, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Canon gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Canon BCI 3 eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Javaslat: Az eredeti Canon tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Az eredeti patronok hosszabb idő alatt száradnak be mint az utángyártottak, de ha nem használják azokat (kb 2-3 hét) előfordulhat. Bőven elegendő egy néhány cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.

Amennyiben mégis beszáradt volna, néhány fejtisztítás (szoftveresen) általában megoldja a problémát.

Ezen Canon BCI 3 PhSárga típusnál, patron csere esetén, a fejet nem, csak a tinta tartályt cseréli (külön fejjel rendelkezik).

Specifikációk

Webáruház cikkszám458
GyártóCanon
Gyártói cikkszám4482A002
Garancia6 hónap
Vonalkód4960999865270
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! 5% színenkénti fedettségnél az ISO 126-40/JIS-SCID N5/A4 szerint
Eredeti / UtángyártottEredeti
Kellék színeYellow (Sárga)
Kellék Űrtartalma13 ml
Nyomtatható oldalak száma390
Nyomtatás típusaTintasugaras nyomtató

Dokumentumok

   A termék biztonsági adatlapja.

GaranciaGarancia - Eredeti Canon nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti Canon kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. A Canon a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállal garanciát a termékeire.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldheto a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezheto - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek