06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

 

Mi is az a hűségpont?

Köszönetképpen, hogy használod a rendszerünket, a hűséges vásárlóinkat szeretnénk ezzel "jutalmazni", használata hasonlít a Smart vagy egyéb pontgyűjtő rendszerekhez, így ismerős lehet már. Próbáltunk mégis egyedi ötleteket belevinni, lásd a továbbiakban a teljes leírását.

Nem titkolt szándékunk ezzel az is, hogy elősegítsük a vásárlók körének bővülését, ami azt eredményezi, hogy még több termék lesz elérhető, ami még olcsóbbá teszi áruházunkat ... 

A használata nagyon egyszerű, amikor vásárolsz, az elköltött összeg alapján kapsz pontokat a WebÁruház rendszerben, ami egy virtuális hűségpont számlán gyűlik. Az így szerzett pontokat a jövőbeli vásárlásaid alkalmával felhasználhatod, vagy tovább gyűjtheted belátásod szerint.

Ezen felül, néha adhatunk "csak úgy" vagy bizonyos feltételek teljesülésekor pontokat, például, ha részt veszel egy kérdőív kitöltésében, de adhatunk azért is pontot, meghatározott termékből rendelsz (ezekről információt mindig a termék vagy szolgáltatás oldalán találsz).

 

 

Hogyan lesz nekem hűségpontom?

A vásárláskori összegből* automatikusan kiszámításra kerül a kapható hűségpont mennyisége (ezek a termékek oldalán is megtalálhatók). Ezek a pontok hozzáadásra kerülnek a függőben lévő pontjaidhoz.
Az aktuális függőben lévő pontjaidat a hűségpontjaim egyenlege és naplója menüpontban találod meg, addig függő (nem felhasználható) amíg jóvá nincs hagyva a WebÁruház. által. Akkor kerül felhasználható státuszban, amikor átvetted a rendelt terméket.
 (Ez a számla kiállításával egy időben történik.) 

A jóváhagyást követően már nem függő pontok lesznek, hanem "igazolt", ami azt jelenti, hogy azonnal fel is használhatod, ha szeretnéd.
A pontokat halmozhatod is, mennyiségi megkötés nélkül, de vedd figyelembe, hogy 180 napig használhatod fel! Lejárata előtt értesítünk emailban is, de időben nem korlátlan a felhasználhatósága. Az elévülési idő mindig az utolsó vásárlásod időpontjához van viszonyítva. A felhasználhatóság idejét láthatod az egyenlegednél.

Az egyenleged megtekintéséhez, illetve a hűségpontok gyűjtéséhez regisztrálva kell legyél, és be kell lépned!

* A szállítási díj nem számít bele a vásárlás összegébe (azért nem jár pont)..

Hűségpont és annak értéke

Jelenleg minden 100Ft. elköltése után a WebÁruház jóváír neked minimum 1 pontot.
Minden pont értéke, 1Ft. a következő vásárláskor.
Például:
          Termék ára:  100Ft.
          Pontok értéke:  1Ft.

Megjegyzés: fenntartjuk a jogot ezen arányok változtatására, előzetes értesítés nélkül. Az itt megjelenő átváltási érték mindig az aktuálisat mutatja!
Azért minimumban van a pont érték meghatározva, mert ezt minden termék árából jóváírjuk. Bizonyos esetekben, termékhez, vásárlás dátumához, összegéhez kötötten ezen pont értéknél többet is adhatunk, ezt jelezzük is az adott akció promóciójában.

Hűségpontok beváltásának menete

Amennyiben pozitív az egyenleged, akkor ezeket a pontokat felhasználhatod a WebÁruház-ban fizetésre. 

 A kosárnál  találsz egy olyan "csúszkát" amit nulla és a pontjaid maximális száma között állíthatsz, itt tudod megadni azon pontok mennyiségét amit be szeretnél váltani az adott vásárlás alkalmával. Ott add meg a felhasználni kívánt pontok mennyiségét, vagy jelöld be azt, hogy az egészet egyenleged fel szeretnéd használni.
Illetve néha, találsz ott olyan lehetőséget is, hogy bizonyos pontot többszörös értéken válthatsz be (bizonyos időszakokban). Pl: Beváltok 5 Hűségpont -ot, 1500 Ft értéken.

Folytasd a fizetési procedúrát, a jóváhagyási oldalon ott lesz a pontok száma ami beváltásra kerül és a rendelés kiegyenlítésére lesz fordítva. Amennyiben jóváhagyod, a rendelést akkor a Hűségpont egyenleged frissül, és a pontok levonásra kerülnek az egyenlegből.

A számlán amit a termékhez kapsz, kedvezményként lesz feltüntetve a felhasznált hűségpont "Forintosított" értéke!
(Amennyiben cégnek szoktál vásárolni, de saját javaidat szeretnéd bővíteni a hűségponttal elért összegből, olvasd tovább a FAQ-t, és megtalálod a lehetőséget!)

Megjegyzés: az a vásárlás amelyik fizetésében pontbeváltás is szerepel, csak az a része ér pontot ami ezen felüli összeg!
Például: vásárolsz 10.000 Forintért, melyből 2.000 Forintot hűségponttal egyenlítesz ki, valójában 8.000-et fizetsz, ilyenkor csak a 8.000 után kapsz új pontokat!

 

Minimálisan beváltható pont

Jelenleg nincs minimális összeghez vagy egyenleghez kötve a pontbeváltás!

 

Maximálisan beváltható pont

Jelenleg nincs maximális összeghez vagy egyenleghez kötve a pontbeváltás!

 

Kapok pontot a szállítási díj után? 

A pontok számolásakor a szállítási díj nem összege nem adódik hozzá, csak a vásárolt termékek ára!

 

Kapok pontot az áfa összege után?  

Igen.
A pontok számolásakor az ÁFA összege is hozzáadódik, a vásárolt termékek bruttó ára alapján számoljuk.

 

Kapok pontot az akciós termékek után?

Igen
Az akciós termék után is ugyanúgy jár a hűségpont, sőt bizonyos esetekben több is. Ezt az adott terméknél láthatod.
 

 Akciós terméket is vásárolhatok vele? 

Igen.
Semmi akadálya, hogy akár akciós terméket is hűségponttal egyenlíts ki! 

 

Korlátozva van mire használhatom a pontjaimat? 

Jelenleg semmilyen korlátozás nincs, bármelyik termék megvásárlására felhasználhatod a hűségpontjaidat!


 Cégemnél gyűlnek a pontok, saját részre is felhasználhatom? 

Igen
Természetesen megteheted, hogy cégnévre és a cég címére vásárolsz folyamatosan, és az összegyűlt hűségpontokat amikor fel akarod használni, a szállítást a saját lakhelyedre kéred (esetleg a számlát is saját nevedre, szükség szerint).

Megjegyzés: A számlán amit mellékelünk minden esetben fel van tüntetve mint kedvezmény a levásárolt pontok értéke, döntéseden múlik, hogy ezt a cégnél számolod el, vagy saját javaidat növeled. Részletesebben olvashatsz róla blogunkban!

 

 

Elavulnak a pontjaim, ha nem használom fel?

Igen.
Évente 2x fel kell használnod a hűségpontjaidat, ha nem akarod, hogy elvesszen, a fel nem használt pontok törlődnek, de erről mindig jóval előre értesítünk. Az érvényessége az utolsó vásárlásodtól számított 180 nap. A hátralévő napok száma egyenlegednél megtalálható. Mennyiségileg semmilyen korlát nincs a gyűjthető pontszámokat illetőleg.


Megjegyzés: fenntartjuk a jogot ezen érték megváltoztatására, előzetes értesítés nélkül. Javasoljuk, hogy sűrűn látogasd ezt az oldalt, mert itt a mindenkori aktuális érték látható!

 

Ha telefonon rendelek, is gyűlnek a hűségpontjaim?

Igen
Amennyiben regisztrált felhasználója vagy áruházunknak. Viszont pont beváltására nincsen lehetőség 

Megjegyzés: beváltani pontot, kizárólag webes rendeléssel tudsz

 

 Ha személyesen vásárolok, az üzletben kapok hűségpontot?  

Igen, amennyiben, előtte interneten megrendeled, (személyes átvétel üzletünkben választható).
 Illetve regisztrált felhasználója vagy áruházunknak, és ugyanarra a névre kéred a számlát az üzletben, mint amit regisztrációkor választottál (amire a számlát szoktad kérni)

Megjegyzés: ha új névre kéred az üzletben a számlát, NEM kapod meg az eredeti felhasználóhoz a pontokat, (csak az újhoz)!

 

 Használati feltételek (összefoglaló)  


Fenntartjuk a jogot a visszaélés gyanúja esetén, a felhasználásnak a megtagadását, felfüggesztését az eset kivizsgálásáig, illetve az adott felhasználó pontjainak törlését kezdeményezzük, bizonyítottan visszaélés esetén..

Nem találsz itt választ?

Amennyiben a fentiekben nem találsz választ a felmerült kérdésedre, írj nekünk a Kapcsolat oldalon, és igyekszünk kielégítő választ adni. (Lehetőleg minél részletesebben írd körül a problémád)