06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Canon PGI-9 [Y] kompatibilis tintapatron (ForUse)

Webáruház cikkszám: 6967

3 év garancia

A Canon PGI-9 Y [Yellow] sárga kompatibilus (ForUse) tintapatront, mely a Canon PGI-9 sorozat egyik sárga patronja, NEM az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Canon gyártja, hanem független gyártó. Ez a termék is megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Canon PGI-9 utángyártott tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal....

Bővebb leírás

2 270 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 1 787 Ft

+ 22 hűségpont

Elérhetőség:

Készleten

Utolsó frissítés: 2022-07-01 12:40:10

Átvehető: 2022-07-01

Áruházi átvétel szaküzletünkben

ingyenes

Kiszállítás: 2022-07-04

Házhoz szállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

db

Termékleírás

A Canon PGI-9 Y [Yellow] sárga kompatibilus (ForUse) tintapatront, mely a Canon PGI-9 sorozat egyik sárga patronja, NEM az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Canon gyártja, hanem független gyártó. Ez a termék is megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Canon PGI-9 utángyártott tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Specifikációk

Webáruház cikkszám6967
GyártóCanon
Garancia3 év
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! Általában 5% -os lefedettségre vonatkozik
Eredeti / UtángyártottUtángyártott
Kellék színeYellow (Sárga)
Kellék Űrtartalma14 ml
Nyomtatható oldalak száma150
Nyomtatás típusaTintasugaras nyomtató

Kompatibilitás

Kompatibilis nyomtatók
Canon Pixma IX 7000
Canon Pixma MX 7600
Canon Pixma Pro 9500

GaranciaGarancia - Utángyártott (ForUse) nyomtatókellékek esetén

Az "utángyártott (ForUse) kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. Az utángyártott a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállalunk garanciát a termékekre.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal/tonerrel nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 3-7 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

Nem minősül garanciális problémának:
- A foruse (utángyártott) tonerek, tintapatronok esetében előfordul, hogy nem helyesen jelzi a patron telítettségét a nyomtató, de ettől függetlenül a nyomtatás működik.
- Kompatibilitások, kapacitások jelölése mindenkor a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak megadva. Ezek tájékoztató jellegűek, pontosságáért és az ebből eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

- A nyomtató által kiírt "x oldal nyomtatható még" utángyártott (és sokszor az eredeti) termékek esetében jelentőségét veszti, a pontatlansága miatt. A nyomtatók csak a kinyomtatásra küldött oldalak számát veszik figyelembe, de azt soha, hogy 1db pont lett nyomtatva rá vagy teli fekete oldal. A termék elhasználtságát az üres súly+töltősúly (és annak fogyása) alapján állapítjuk meg. Részletesebben itt olvashatsz róla.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék