06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Chieblo: CUTE PET 10AC patentépítő, 100 elem

Webáruház cikkszám: 140717

Gyártói cikkszám: CB-10AC

1 év garancia

Az Asoblock Chieblo Cuki cica 10AC építőjátéka az összekapcsolások végtelen sorát teszi lehetővé. A végtelen számú összekapcsolási lehetőség, végtelen számú kreatív építési módot ad. A Chieblo készletekben hasonlóan  az Asoblock építőjátékokhoz  különlegesen tervezett építőelemek találhatóak. Ez a készlet hajtóláncszemekhez hasonló kapcsolódást megoldó építőelemekből áll. A láncszemek egy, vagy egynél több összeillesztő gombot és...

Bővebb leírás

3 280 Ft (-25%)

2 460 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 1 937 Ft

+ 24 hűségpont

Elérhetőség:

Utolsó darab

Utolsó frissítés: 2024-05-22 20:30:47

Kiszállítás: 2024-05-24

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-06-13

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Az Asoblock Chieblo Cuki cica 10AC építőjátéka az összekapcsolások végtelen sorát teszi lehetővé.

A végtelen számú összekapcsolási lehetőség, végtelen számú kreatív építési módot ad. A Chieblo készletekben hasonlóan  az Asoblock építőjátékokhoz  különlegesen tervezett építőelemek találhatóak. Ez a készlet hajtóláncszemekhez hasonló kapcsolódást megoldó építőelemekből áll. A láncszemek egy, vagy egynél több összeillesztő gombot és ezeknek megfelelő bemélyedést tartalmaz. A különböző hosszúságú építőelemeket, csuklókapcsokkal egészítették ki, amelyek lehetővé teszik a láncszemek bármilyen szögben való elmozdulását.

Ez a fajta építési mód olymódon működhet, mint a rajzolás, olyan formát építhet belőle a gyermek, ami a képzeletének, kifejező készségének megfelelő. Lehet síkban összerakni az állatfigurát, vagy bármilyen más elképzelt állatképet, de lehet térbeli figurát építeni is a Chieblo építőjáték elemeiből.

A japán nyelvben a "bölcsesség" szóra több kifejezést találhatunk a szótárban, de első helyen a "chie" áll. Bölcs dolog a Chiebloval építeni, mert ez a fajta építőjáték fejleszti az önkifejezés képességét, a gondolkodást, a kreativitást, a finommozgást, figyelmet és a kitartást.

Tartalma:
- 100 db építőelem (fehér, fekete, piros, kék, sárga)

A doboz méretei: 14 x 10,5 x 6 cm

Specifikációk

Webáruház cikkszám140717
GyártóAsoblock
Gyártói cikkszámCB-10AC
Garancia1 év
Vonalkód4902858700032
Korosztály3-7 év, 8-12 év
Nem szerintLány és Fiú

Garancia

Garancia - ltalnos

A termkhez a termk adatlapjn meghatrozott idej garancia tartozik.

A garancia a Webruhz Kft telephelyn rvnyesthet, kivtelt kpeznek ez all, ahol eltr jellst tallsz, vagy kln garancialevllel, jtllsi jeggyel rendelkezik a termk, azokra az ott megjellt ideig s helyen a gyrt vagy importr vllal garancit.

A hibs termket - bevizsgltats utn - djmentesen cserljk, javttatva visszaszolgltatjuk. A bevizsgls tlagos idtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A termket a hivatalos garancilis szervzkzpontba juttatjuk, k javtjk vagy llaptjk meg a cserre val jogosultsgot. A garancia rvnyestshez a vgfelhasznlnak rendelkeznie kell a vsrlst igazol szmlval s garanciajeggyel.

A garancia rvnyests felttele a termk vsrlst igazol szmla (vagy msolata) bemutatsa.

A garancia telephelynkn rvnyesthet.
Termszetesen postn is visszakldhet a termk "belfldi kisrlevl postacsomaghoz" (zld) nyomtatvnnyal - brmelyik postn beszerezhet - postafordultval kldjk az j termket, vagy a szervz llsfoglalst amennyiben a termk nem hibs.
*Postzs esetn krjk amennyiben lehetsg van r az eredeti dobozba, vagy nagyon gondosan csomagolva kldd el, a szlltskori srlsekrt felelssget nem tudunk vllalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék