WebÁruház WebÁruház 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

 

Ahogy tavasszal, most is figyelemmel követjük a fejleményeket és folyamatosan tájékoztatjuk Önt a működésünket érintő változásokról.


Ön is értesült arról, hogy az egészségvédelem és a biztonság érdekében Kormányunk ismét korlátozó intézkedéseket vezetett be, mely intézkedések november 11-én léptek hatályba. Ahogy tavasszal, most is figyelemmel követjük a fejleményeket és folyamatosan tájékoztatjuk Önt a működésünket érintő változásokról.

 

 
A fentiek tükrében 2020.11.23-ától az alábbi intézkedéseket vezetjük be, annak érdekében, hogy cégünk dolgozóinak biztonságát megóvjuk, illetve fenntartható módon biztosítani tudjuk működésünket, ezzel együtt Partnereink kiszolgálását, valamint áruellátását zavartalanul elvégezhessük.

 

Meggyőződésünk, hogy intézkedéseink biztosítani tudják gazdasági működőképességünket, még akkor is, ha egyes lépések átmeneti kellemetlenséget okoznak akár Kollégáink, akár Ügyfeleink számára.

Cégünk vezetése úgy határozott, hogy mindennemű személyes érintkezési lehetőséget beszállítóinkkal, szolgáltatóinkkal és Ügyfeleinkkel felfüggesztünk és áttérünk a telefonos, illetve az emailen keresztül lebonyolított megbeszélésekre, tárgyalásokra. Ezt a módszert addig követjük, amíg a helyzet megkívánja, és természetesen kedvező változás esetén haladéktalanul visszatérünk a közvetlenebb kapcsolattartási formára.

 

Ettől a dátumtól kezdődően határozatlan ideig cégünk ügyfélszolgálata/üzlete személyesen nem látogatható, viszont továbbra is több csatornán érhető el a megszokott időben, hétfőtől péntekig 9.00 órától 17.00 óráig!

 

Fenti intézkedés semmilyen formában nem érinti a kiszállításos megrendeléseket, ezeket továbbra is Szolgáltatóink (futárszolgálatok, illetve raklapos áruszállítók) fogják kézbesíteni a weboldalon leadott és visszaigazolt rendeléseknek megfelelően!

 

Kérjük, hogy mindennemű kérdést vagy napi ügyintézést elektronikus úton (e-mail), vagy telefonon végezzen ügyfélszolgálatunkkal!

 

Ügyfélszolgálatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az átmeneti változás a lehető legkisebb mértékben legyen érezhető Ügyfeleink számára. 

 

Ezzel egyidőben csökkentettük szállítási költségket!

 

Jó egészséget kíván
Minden partnerének a Webáruház csapata