06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Edénykészlet 12 részes ingenio titanium fusion - Tefal, L6839002

Webáruház cikkszám: 1000414893

Gyártói cikkszám: L6839002

Ár szerint garancia

Edénykészlet 12 részes ingenio titanium fusion - Tefal Rendkívüli tartósság Az Ingenio sorozatnak és a 100%-ig biztonságos lecsatolható fogantyújának (külön rendelhető) köszönhetően egyetlen kattintással egyik serpenyőről egy másikra válthat. Főzzön a tűzhelyen, tolja be az ételt a sütőbe, tálalja egyenesen az asztalra, az ételmaradékokat pedig tegye a hűtőbe! Nem utolsó sorban a serpenyők és fazekak az egymásra rakható dizájnnak köszönhetően...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

61 690 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 48 575 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Edénykészlet 12 részes ingenio titanium fusion - Tefal

Rendkívüli tartósság Az Ingenio sorozatnak és a 100%-ig biztonságos lecsatolható fogantyújának (külön rendelhető) köszönhetően egyetlen kattintással egyik serpenyőről egy másikra válthat.
Főzzön a tűzhelyen, tolja be az ételt a sütőbe, tálalja egyenesen az asztalra, az ételmaradékokat pedig tegye a hűtőbe! Nem utolsó sorban a serpenyők és fazekak az egymásra rakható dizájnnak köszönhetően helytakarékosak és könnyű elhelyezést biztosítanak a szekrényekben.

A Tefal L6839002 Ingenio Titanium Fusion edény a TITANIUM EXTRA tapadásmentes felületnek (a serpenyőknél) és speciális tulajdonságok egész sorának köszönhetően hosszú élettartamot és rendkívüli tartósságot garantál. Élvezze a hibátlan eredmények tökéletes egyensúlyát és az elegáns stílust a Hard-Fusion® szabadalmaztatott fényezett formatervvel. A serpenyő kiváló minőségű anyagokból készült.

A tűzhelyről a sütőbe, asztalra, hűtőbe vagy mosogatógépbe - az Ingenio család ügyes és sokoldalú edényeket képvisel.
A serpenyők egymásba rakható szerkezete helytakarékos és könnyű tárolhatóságot biztosít a szekrényekben.
Biztonságos és szabadalmaztatott lecsatolható fogantyú akár 10 kg teherbírással és tíz év garanciával.

A Tefal szabadalmaztatott exkluzív csiszolt Hard-Fusion® formatervében ötvöződik a hosszú élettartam és a hatásos stílus.
Az eredmény első osztályú, Franciaországban gyártott edény, amely ugyanolyan jól működik, mint amilyen szép is.
Ezt az ügyes szerkezetű serpenyőt nem mellőzheti a finom szószok készítésénél.

Az okos funkciókkal felszerelt Ingenio Titanium Fusion sorozat, amelynek a célja, hogy megkönnyítse a főzést a mindennapokban, tökéletes egyensúlyt kínál a kiváló minőség, a hosszú élettartam és a vonzó formaterv között.
Készítsen mindennap finomságokat a Tefallal, a konyhai edények világelső márkájával.

Műszaki leírás:

- Anyag: alumínium
- Használható indukció - gáz - elektromos - kerámia - halogén tűzhelyeken
- Sütőben is használható 175°C-ig (beleértve az üveg fedőket)
- Belső bevonat/kivitel: tapadásmentes
- Külső bevonat/kivitel: tapadásmentes bevonat
- Kiöntőperem
- Le vehető nyél
- Tefal L6839002 Ingenio Titanium Fusion 12 részes edényszett színe: fekete

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000414893
GyártóTefal
Gyártói cikkszámL6839002
GaranciaÁr szerint
Vonalkód3168430299375
Súly (kg)2
Magasság (mm)310
Szélesség (mm)80
Hossz (mm)350

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Edénykészlet 12 részes ingenio titanium fusion - Tefal, L6839002

61 690 Ft

Edénykészlet 10 részes cook eat - Tefal, B922SA55

67 590 Ft

Edénykészlet 10 részes virtuoso - Tefal, E492SA25

76 590 Ft

GyártóTefalTefalTefal
Gyártói cikkszámL6839002B922SA55E492SA25
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024/2025 (x)

Megjelent

Elkészült a 2024/2025. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek