06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Függőszék bel és kültérre, natúr színben

Webáruház cikkszám: 150234

Ár szerint garancia

Felhőkön ringatózás - Függőszék bel és kültérre, natúr színben Végre itt van az a függőszék, ami nemcsak a testünket, hanem a szívünket is felüdíti! Engedd, hogy elrepítsünk a felhők közé, ahol a gondok szertefoszlanak, és csak a vidámság és kényelem számít. Ez a függőszék nem csupán egy hétköznapi ülőalkalmatosság, hanem egy különleges kuckó, ami a szobában és a kinti területeken is használható. A függőszék rendkívül praktikus és...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

7 990 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 6 291 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Felhőkön ringatózás - Függőszék bel és kültérre, natúr színben

Végre itt van az a függőszék, ami nemcsak a testünket, hanem a szívünket is felüdíti! Engedd, hogy elrepítsünk a felhők közé, ahol a gondok szertefoszlanak, és csak a vidámság és kényelem számít. Ez a függőszék nem csupán egy hétköznapi ülőalkalmatosság, hanem egy különleges kuckó, ami a szobában és a kinti területeken is használható.

A függőszék rendkívül praktikus és kényelmes. A merevített felső része garantálja, hogy könnyedén elhelyezkedhetsz benne anélkül, hogy elveszítenéd az egyensúlyodat. Az erős vászon anyag és a masszív kötelek pedig bátran elbírnak akár 150 kilogramm terhelést is. Na, ezt még a legtutibb szuperhős sem képes megtenni!

Ez a függőszék igazi multifunkcionális csoda! Kiválóan alkalmas lépcsőfeljárók, autóbeállók és bejáratok eltorlaszolására is. Csak képzeld el, amint a szomszédok irigykedve nézik, ahogy te lebegsz a saját kis világodban, amelynek köszönhetően eltorlaszolod az utat az otthonodba :)

Ez a függőszék nem csupán egy ülőalkalmatosság, hanem egy stílusos dekoráció is. A natúr szín harmóniát teremt a környezetével, és a puha szövet és fa anyagok tökéletes összhangot alkotnak. A függőszék méretei 130x100 centiméter, tehát bőséges helyet biztosít a legvagányabb pózok kipróbálásához. És hogy ne kelljen fáradnod az emelgetésével, mindössze 1,4 kilogrammot nyom a mérlegen. Így akár egy ujjal is felrakhatod, és a másik kezedben még mindig tarthatod a kedvenc jegeslimonádéd!

Mivel a függőszék fából készült kereszt tartóval rendelkezik, garantáltan megfelelő tartást biztosít pihenés közben. Így nyugodtan olvashatsz, figyelheted a környezetedet, vagy akár újabb terveket szövögethetsz a fejedben, miközben teljes kényelemben lebegsz. És ami a legjobb, az anyag mosható mosógéppel is, így nem kell aggódnod, ha véletlenül foltot ejtesz rá a piknik közben. A függőszék minden kalandot készségesen kibír és mindig készen áll arra, hogy újra meghódítsa a szívedet.

Készen állsz a felfedezésre? Vegyél részt a felhők közötti ringatózásban és engedd, hogy ez a függőszék a szabadság szimbóluma legyen otthonodban vagy a szabadban!

Specifikációk

Webáruház cikkszám150234
GaranciaÁr szerint

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024 (x)

Letölthető

Elkészült a 2024. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek