06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

HP C9408A [Blue/Green] #No.70 nyomtatófej (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 5040

Gyártói cikkszám: C9408A

1 év garancia

A HP C9408 [BL+G] #No.70 Fej [Black!Gray] Eredeti (OEM) tintapatront, mely a HP 70-es sorozat fekete+szürke patronja, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) HP gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A HP 720Fej eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal. Javaslat: Az eredeti HP tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Az...

Bővebb leírás

40 090 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 31 567 Ft

+ 400 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Rendelésre 2-3 hét

Utolsó frissítés: 2024-04-23 20:48:21

Kiszállítás: 2024-05-17

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-06-07

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

A HP C9408 [BL+G] #No.70 Fej [Black!Gray] Eredeti (OEM) tintapatront, mely a HP 70-es sorozat fekete+szürke patronja, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) HP gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A HP 720Fej eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Javaslat: Az eredeti HP tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Az eredeti patronok valamivel hosszabb idő alatt száradnak be mint az utángyártottak, de ha nem használják azokat (kb 2-3 hét) előfordulhat. Bőven elegendő egy néhány cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.

Ezen HP C9408 [BK+G] #No.70 Fej típusnál, patron csere esetén, a teljes fejet és a tartályt is cseréli, így ha esetleg beszáradt az előző patron, ennek cseréjével megoldódik ez a probléma

Specifikációk

Webáruház cikkszám5040
GyártóHewlett Packard
Gyártói cikkszámC9408A
Garancia1 év
Vonalkód882780527508
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! 5% -os lefedettségre vonatkozik. Átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana, illetve folyamatos nyomtatás alapján.
Eredeti / UtángyártottEredeti
Nyomtatás típusaTintasugaras nyomtató

Dokumentumok

   A termék biztonsági adatlapja.

GaranciaGarancia - Eredeti HP nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti HP kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

http://www.webaruhaz.hu/hp-garancialis-procedura-leirasa.html alapján kell eljárni. A HP a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállal garanciát a termékeire.

Vagyis a hivatalos márkaszerviz a készüléket átveszi (a komplett készüléket nem csak a kellékanyagokat a legtöbb esetben), és amennyiben azt állapítják meg, hogy valóban rendeltetésszerű használat mellett történt a kellékanyag meghibásodása, úgy a márkaszerviz csereigazolást ad ami alapján a forgalmazó új kellékanyagra cseréli!

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

Tekintettel arra, hogy szükség lehet a nyomtató beszállítására is a garanciát a hivatalos márkaszerviznél tudod érvényesíteni.

Bizonyos esetekben ha egyértelmű a hiba, tudjuk magunk is intézni az alábbi feltételekkel:
Az eredeti HP festékkazetták garanciális ügyintézéséhez minden esetben az alábbi dokumentumokra van szükség:
- vásárlást igazoló számlamásolat
- kellék állapot oldal
- amennyiben a kellék állapot oldalon nem látható a hiba, tesztoldalt kérünk, amin a hiba jól látszik.

(06 1) 382-1111
HP Márkaszerviz: http://www.hp.hu/vevoszolgalat/
Albacomp Rt.
C-szerviz Kft.
Műszertechnika Rendszerház Kft.
Paranet Consulting Kft.
Bodorex 2004 Kft.
RCE Kft.

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék