06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

HP L0R13A [C XXL] #No.981Y tintapatron (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 100146

Gyártói cikkszám: L0R13A

1 év garancia

HP 981Y Cyan extra nagy kapacitású eredeti PageWide tintapatron (L0R13A) A HP L0R13A No.981Y [C XXL] eredeti (OEM) extra nagy kapacitású (16000 oldalas) tintapatron, mely a HP 981-es sorozat ciánkék XXL (extra nagy kapacitású) patronja, az eredeti (Original Equipment Manufacturer) Hewlett Packard gyártja és szavatolja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Hp No.981XXL eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó...

Bővebb leírás

99 990 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 78 732 Ft

+ 999 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Rendelésre 2-3 hét

Utolsó frissítés: 2023-12-08 19:22:22

Kiszállítás: 2024-01-10

Házhoz szállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

db

Termékleírás

HP 981Y Cyan extra nagy kapacitású eredeti PageWide tintapatron (L0R13A)

A HP L0R13A No.981Y [C XXL] eredeti (OEM) extra nagy kapacitású (16000 oldalas) tintapatron, mely a HP 981-es sorozat ciánkék XXL (extra nagy kapacitású) patronja, az eredeti (Original Equipment Manufacturer) Hewlett Packard gyártja és szavatolja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Hp No.981XXL eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Az eredeti HP PageWide patronok a vállalkozások számára elengedhetetlen megbízható nyomtatási teljesítményt, minőséget és költséghatékonyságot biztosítanak. A HP PageWide Enterprise és MFP sorozat eszközeihez készült extra nagy kapacitású patronokkal még tovább csökkentheti kiadásait.

Javaslat: Az eredeti HP tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Az eredeti patronok hosszabb idő alatt száradnak be mint az utángyártottak, de ha nem használják azokat (kb 2-3 hét) előfordulhat. Bőven elegendő egy néhány cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.

Specifikációk

Webáruház cikkszám100146
GyártóHewlett Packard
Gyártói cikkszámL0R13A
Garancia1 év
Vonalkód889296095293
Eredeti / UtángyártottEredeti
KapacitásXL
Kellék színeCyan (Kék)
Nyomtatható oldalak száma16000
Nyomtatás típusaTintasugaras nyomtató

GaranciaGarancia - Eredeti HP nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti HP kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

http://www.webaruhaz.hu/hp-garancialis-procedura-leirasa.html alapján kell eljárni. A HP a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállal garanciát a termékeire.

Vagyis a hivatalos márkaszerviz a készüléket átveszi (a komplett készüléket nem csak a kellékanyagokat a legtöbb esetben), és amennyiben azt állapítják meg, hogy valóban rendeltetésszerű használat mellett történt a kellékanyag meghibásodása, úgy a márkaszerviz csereigazolást ad ami alapján a forgalmazó új kellékanyagra cseréli!

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

Tekintettel arra, hogy szükség lehet a nyomtató beszállítására is a garanciát a hivatalos márkaszerviznél tudod érvényesíteni.

Bizonyos esetekben ha egyértelmű a hiba, tudjuk magunk is intézni az alábbi feltételekkel:
Az eredeti HP festékkazetták garanciális ügyintézéséhez minden esetben az alábbi dokumentumokra van szükség:
- vásárlást igazoló számlamásolat
- kellék állapot oldal
- amennyiben a kellék állapot oldalon nem látható a hiba, tesztoldalt kérünk, amin a hiba jól látszik.

(06 1) 382-1111
HP Márkaszerviz: http://www.hp.hu/vevoszolgalat/
Albacomp Rt.
C-szerviz Kft.
Műszertechnika Rendszerház Kft.
Paranet Consulting Kft.
Bodorex 2004 Kft.
RCE Kft.

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék