WebÁruház WebÁruház 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

 

 

9358 ötletünk van a sulikezdésre. (És 12% kedvezményünk)

A tanszervásár 2019/20 áruházunkban már elkezdődőtt!
Iskolakezdési kupon (a kosár oldalon tudod beváltani):
 ISKOLA2019

 

 

Biztosan emlékszel még a Te sulikezdéseidre. Eltelt három nap amíg boltról boltra mászkálva kiválasztottad a neked tetsző iskolatáskát, a megfelelő ceruza és zsírkréta készletet, a füzeteket, hogy aztán „boldogan” indulj az első napon az iskolába. Ma már sehova nem kell menned, beszerezhetsz mindent otthonról is, olcsóbban mint a boltokból.

 

9000+ ötletünk van iskolakezdésre.

Több, mint 9000 ötletünk van az iskolakezdésre, nálunk minden iskola, minden kérését megtalálod. Gyurmák, hegyezők, ragasztók. Füzetek, tolltartók, iskolatáskák: ha mindent különböző boltokból próbálsz beszerezni az több napig is eltarthat, és elszúrod a vakáció utolsó 1-2 hetét az állandó rohangálással. Mit szólnál, ha idegeskedés, rohanás helyett mindent egy helyről, hatalmas kedvezménnyel, és házhoz szállítással rendelnél meg?   

 

Adunk kedvezményt, és otthonról megvehetsz mindent

Fent egyetlen sorban megírtuk az ötletünket, de most kifejtjük. Hamarosan mutatunk egy linket, amire kattintanod kell, mert találsz 9000+ (tényleg nyolcezernél is több) féle suliterméket. Szétszedtük neked (mint egy boltban) kategóriákra így mindent könnyen, gyorsan megtalálsz.

 

Szezonális iskolai termékeink

 

Alap tanszerek Íróeszközök Tárolás, sportszer Kisgépek
Füzetek Alkoholos és CD marker Tolltartók Iratmegsemmisítők
Rajzlapok, vázlatfüzetek Filctoll Iskolatáskák Lyukasztók
Iskolaszerek, füzetborítók Golyóstollak Notebook táskák Vágógépek
Ollók Grafit ceruzák Márkás hátizsákok Számológépek
Vonalzók, szögmérők Körzők Tornazsákok Tűzőgépek
Gyurmák Rotringok, nyomósironok Márkás tornazsákok  
Hegyezők Színes ceruzák Tornacipők  
Ragasztók Szövegkiemelők Uzsonnás dobozok, kulacsok  
Iskolai kréták Vízfesték, tempera és ecsetek    
  Zsírkréták    
 

 

   

 

 

Ebben nem lenne semmi különös, ezt mások is megteszik. Viszont mi szeretnénk támogatásunkról biztosítani, ezért adunk egy kuponkódot is, amit, ha használsz 12% kedvezményt kapsz a vásárlásod összegéből. (Semmi trükk nincs, egyszerűen levonjuk a végén) Használd a kosárnál az ISKOLA2019 kuponkódot és minden iskolakezdéshez szükséges termék árából 12% kedvezményt adunk amiket a fenti kategóriákban találsz.

 

Sőt, minden rendeléshez (mely iskolaszezonos terméket is tartalmaz) ajándékot is küldünk, megtalálod majd a csomagban!

 

Vásárolj okosan

Most már csak döntened kell. Elmész – és megvadult szülőkkel vívsz majd közelharcot – egy jó tolltartóért, vagy a zsírkrétáért, miközben elvesztegeted a Vakáció utolsó napjait, és egyszerre adsz ki tízezreket a sulicuccokra, vagy idén sokkal jobb döntést hozol.

Otthonról rendelsz, kényelmesen. Amikor akarsz. 9000+ féle termékből. Kedvezménnyel. Úgy, hogy házhoz szállítjuk neked.  Szerintünk ez utóbbi jobb. Szerinted?
Ne feledd használni a kosárnál az ISKOLA2019 kuponkódot! 

 

Miért tesszük mindezt?

Mert tudjuk, belőled, belőletek - akik most még az iskola padjaiban tanultok - nem is olyan sokára a jövő nemzedéke lesz, (trendi nyelven az Y generáció). Igen, szeretnénk, ha addigra számotokra is teljesen hétköznapivá válna az internetes vásárlás. Álszentek sem vagyunk, picit abban is bízunk, hogy szüleitek az iskolai termékeken túl, közel 90.000 termékünkből is találnak maguk számára is használható, vagy csak szükséges terméket. Jövőre pedig már úgy érkezhettek, hogy előre tudjátok a webaruhaz.hu -n valami kedvezmény mindíg vár! :-)

 

*Az akciós kuponkód 2019.09.15 ig vehető igénybe és kizárólag webes megrendeléskor használható fel!. (a kosárnál szükséges megadni)