WebÁruház WebÁruház 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

 

9856 ötletünk van a sulikezdésre.
(...és 1.000Ft kedvezményünk + ingyenes szállítást adunk)*

A tanszervásár 2020/21 áruházunkban már elkezdődőtt!
Iskolakezdési kupon (a kosár oldalon tudod beváltani):
 ISKOLA2020

 

 

Biztosan emlékszel még a Te sulikezdéseidre. Eltelt három nap amíg boltról boltra mászkálva kiválasztottad a neked tetsző iskolatáskát, a megfelelő ceruza és zsírkréta készletet, a füzeteket, hogy aztán „boldogan” indulj az első napon az iskolába. Ma már sehova nem kell menned, beszerezhetsz mindent otthonról is, olcsóbban mint a boltokból.

 

9000+ ötletünk van iskolakezdésre.

Több, mint 9000 ötletünk van az iskolakezdésre, nálunk minden iskola, minden kérését megtalálod. Gyurmák, hegyezők, ragasztók. Füzetek, tolltartók, iskolatáskák: ha mindent különböző boltokból próbálsz beszerezni az több napig is eltarthat, és elszúrod a vakáció utolsó 1-2 hetét az állandó rohangálással. Mit szólnál, ha idegeskedés, rohanás helyett mindent egy helyről, hatalmas kedvezménnyel, és házhoz szállítással rendelnél meg?   

 

Adunk kedvezményt, és otthonról megvehetsz mindent

Fent egyetlen sorban megírtuk az ötletünket, de most kifejtjük. Hamarosan mutatunk egy linket, amire kattintanod kell, mert találsz 9000+ (tényleg nyolcezernél is több) féle suliterméket. Szétszedtük neked (mint egy boltban) kategóriákra így mindent könnyen, gyorsan megtalálsz.

 

Szezonális iskolai termékeink

 

Alap tanszerek Íróeszközök Tárolás, sportszer Kisgépek
Füzetek (700+) Alkoholos és CD marker (900+) Tolltartók (60+) Iratmegsemmisítők (120+)
Rajzlapok, vázlatfüzetek (25+) Filctoll (75+) Iskolatáskák (100+) Lyukasztók (190+)
Iskolaszerek, füzetborítók (950+) Golyóstollak (650+) Notebook táskák (170+) Vágógépek (50+)
Ollók (150+) Grafit ceruzák (280+) Márkás hátizsákok (75+) Számológépek (100+)
Vonalzók, szögmérők (100+) Körzők (40+) Tornazsákok (20+) Tűzőgépek (330+)
Gyurmák (230+) Rotringok, nyomósironok (110+) Márkás tornazsákok (45+) Pendrive-ok (190+)
Hegyezők (120+) Színes ceruzák (300+) Tornacipők (380+)  
Ragasztók (370+) Szövegkiemelők (270+) Uzsonnás dobozok, kulacsok (180+)  
Iskolai kréták (70+) Vízfesték, tempera és ecsetek (140+)    
  Zsírkréták (40+)    
 

 

   

 

 

Ebben nem lenne semmi különös, ezt mások is megteszik. Viszont mi szeretnénk támogatásunkról biztosítani, ezért adunk egy kuponkódot is, amit, ha használsz 1.000 kedvezményt* és ingyenes szállítást kapsz a vásárlásod összegéből. (Semmi trükk nincs, egyszerűen levonjuk a végén) Használd a kosárnál az ISKOLA2020 kuponkódot és minden iskolakezdéshez szükséges termék árából 1.000 kedvezményt* adunk és ingyenesen szállítjuk amiket a fenti kategóriákban találsz.

 

Sőt, minden rendeléshez (mely iskolaszezonos terméket is tartalmaz) ajándékot is küldünk, megtalálod majd a csomagban!

 

Vásárolj okosan

Most már csak döntened kell. Elmész – és megvadult szülőkkel vívsz majd közelharcot – egy jó tolltartóért, vagy a zsírkrétáért, miközben elvesztegeted a Vakáció utolsó napjait, és egyszerre adsz ki tízezreket a sulicuccokra, vagy idén sokkal jobb döntést hozol.

Otthonról rendelsz, kényelmesen. Amikor akarsz. 9000+ féle termékből. Kedvezménnyel. Úgy, hogy házhoz szállítjuk neked.  Szerintünk ez utóbbi jobb. Szerinted?
Ne feledd használni a kosárnál az ISKOLA2020 kuponkódot! 

 

Miért tesszük mindezt?

Mert tudjuk, belőled, belőletek - akik most még az iskola padjaiban tanultok - nem is olyan sokára a jövő nemzedéke lesz, (trendi nyelven az Y generáció). Igen, szeretnénk, ha addigra számotokra is teljesen hétköznapivá válna az internetes vásárlás. Álszentek sem vagyunk, picit abban is bízunk, hogy szüleitek az iskolai termékeken túl, közel 90.000 termékünkből is találnak maguk számára is használható, vagy csak szükséges terméket. Jövőre pedig már úgy érkezhettek, hogy előre tudjátok a webaruhaz.hu -n valami kedvezmény mindíg vár! :-)

 

* A kedvezmény és az ingyenes szállítás feltétele, hogy a kosár végösszege elérje vagy meghaladja minimum az 5.000 ft-ot iskolakezdési termékekből.
** Az akciós kuponkód 2020.09.15 ig vehető igénybe és kizárólag webes megrendeléskor használható fel!. (a kosárnál szükséges megadni)
*** A kupon beváltásának feltétele, hogy regisztrált vásárlóként használd! Vásárlónként egyszer felhasználható (Egy vásárló -rendelési cím- csak egyszer válthatja be!)