06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Kávéörlő - Esperanza, EKC001W

Webáruház cikkszám: 1000533042

Gyártói cikkszám: EKC001W

1 év garancia

Kávéörlő - Esperanza Termék leírása: - Kezd a napot egy frissen ledarált aromás kávémagokkal. - A kávédarálóval könnyedén és gyorsan elkészítheted, és ízlés szerint darálhatod a magokat. - Kifejezetten a kávé szerelmeseinek készítettük ezt a darálót, akik nem csak egyszerűen megisszák a kávéjukat, de ezzel csodálatossá válik számukra a reggel kezdete. - Felszerelt két szárnyú rozsdamentes acél késsel, és erős teljesítménnyel mindezt jó...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

4 250 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 3 346 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Kávéörlő - Esperanza

Termék leírása:

- Kezd a napot egy frissen ledarált aromás kávémagokkal.
- A kávédarálóval könnyedén és gyorsan elkészítheted, és ízlés szerint darálhatod a magokat.
- Kifejezetten a kávé szerelmeseinek készítettük ezt a darálót, akik nem csak egyszerűen megisszák a kávéjukat, de ezzel csodálatossá válik számukra a reggel kezdete.
- Felszerelt két szárnyú rozsdamentes acél késsel, és erős teljesítménnyel mindezt jó minőségű anyagokból összerakva egy hosszú ideig tartó használathoz.
- A daráló a konyha egyéb területein is segítség lehet, mint akár bors és magok darálásában. Modern, ergonomikus és kis mérete miatt bármely konyha kiváló részévé válik.

Jellemzői:
- Rozsdamentes acél pengék
- Sebesség funkciók
- Teljesítmény: 120-160W
- Bemeneti feszültség: 230V
- Frekvencia: 50Hz
- Kapacitás: 50g
- Magasság: ok. 18Cm
- Átmérő: ok. 8,5cm
- Kábel hossz:: 10cm

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000533042
GyártóEsperanza
Gyártói cikkszámEKC001W
Garancia1 év
Vonalkód5901299915158
Magasság (mm)8
Szélesség (mm)15
Hossz (mm)8

GaranciaGarancia - Általános

A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A garancia érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek