06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Lexmark 17G0060 [Col] #No.60 kompatibilis tintapatron (ForUse)

Webáruház cikkszám: 645

3 év garancia

A Lexmark 17G0060 [Col] [Color] ForUse (utángyártott) tintapatront nem az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Lexmark gyártja, hanem egy tőlük független patron gyártó. Ez a termék hasonlóan az eredetihez, megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Lexmark No.60 ForUse tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig garanciát vállalunk. A Lexmark 60 [Col] ForUse kompatibilis tintapatron használatakor apróbb színbéli eltérések előfordulhatnak...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

8 570 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 6 748 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A Lexmark 17G0060 [Col] [Color] ForUse (utángyártott) tintapatront nem az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Lexmark gyártja, hanem egy tőlük független patron gyártó. Ez a termék hasonlóan az eredetihez, megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Lexmark No.60 ForUse tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig garanciát vállalunk.

A Lexmark 60 [Col] ForUse kompatibilis tintapatron használatakor apróbb színbéli eltérések előfordulhatnak nyomtatáskor, de ez a legtöbb esetben szabad szemmel észre sem vehető, színek kalibrálásával kiküszöbölhető, szükség esetén.

Javaslat: Az utángyártott Lexmark tintapatronokkal javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Elegendő egy 5x5 cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.

Specifikációk

Webáruház cikkszám645
GyártóLexmark
Garancia3 év
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! Általában 5% -os lefedettségre vonatkozik. Átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány szerint.
MegjegyzésKifutott modell
Eredeti / UtángyártottUtángyártott
Kellék színeColor (Színes)
Nyomtatható oldalak száma225
Nyomtatás típusaTintasugaras nyomtató

Kompatibilitás

Kompatibilis nyomtatók
Lexmark Z12
Lexmark Z12
Lexmark Z22
Lexmark Z22
Lexmark Z22
Lexmark Z32

GaranciaGarancia - Utángyártott (ForUse) nyomtatókellékek esetén

Az "utángyártott (ForUse) kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. Az utángyártott a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállalunk garanciát a termékekre.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal/tonerrel nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 3-7 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

Nem minősül garanciális problémának:
- A foruse (utángyártott) tonerek, tintapatronok esetében előfordul, hogy nem helyesen jelzi a patron telítettségét a nyomtató, de ettől függetlenül a nyomtatás működik.
- Kompatibilitások, kapacitások jelölése mindenkor a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak megadva. Ezek tájékoztató jellegűek, pontosságáért és az ebből eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

- A nyomtató által kiírt "x oldal nyomtatható még" utángyártott (és sokszor az eredeti) termékek esetében jelentőségét veszti, a pontatlansága miatt. A nyomtatók csak a kinyomtatásra küldött oldalak számát veszik figyelembe, de azt soha, hogy 1db pont lett nyomtatva rá vagy teli fekete oldal. A termék elhasználtságát az üres súly+töltősúly (és annak fogyása) alapján állapítjuk meg. Részletesebben itt olvashatsz róla.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek