06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Lexmark 18L0000 [Col] #No.88 tintapatron (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 650

Gyártói cikkszám: 018L0000E

3 hónap garancia

A Lexmark 18L0000 [Col] [Color] eredeti tintapatront az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Lexmark gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Lexmark No.88 eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig garanciát vállalunk. A Lexmark No.88 [Col] tintapatron használatakor tökéletes szín és minőség érhető el. Javaslat: Az eredeti Lexmark tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

12 095 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 9 524 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A Lexmark 18L0000 [Col] [Color] eredeti tintapatront az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Lexmark gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Lexmark No.88 eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig garanciát vállalunk.

A Lexmark No.88 [Col] tintapatron használatakor tökéletes szín és minőség érhető el.

Javaslat: Az eredeti Lexmark tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Elegendő egy 5x5 cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.

Specifikációk

Webáruház cikkszám650
GyártóLexmark
Gyártói cikkszám018L0000E
Garancia3 hónap
Vonalkód734646365444
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! Általában 5% -os lefedettségre vonatkozik. Átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány szerint.
MegjegyzésKifutott modell
Eredeti / UtángyártottEredeti
KapacitásXL
Kellék színeColor (Színes)
Nyomtatható oldalak száma600
Nyomtatás típusaTintasugaras nyomtató

Dokumentumok

   A termék biztonsági adatlapja.

GaranciaGarancia - Eredeti Lexmark nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti Lexmark kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. A Lexmark a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállal garanciát a termékeire.

Vagyis a hivatalos márkaszerviz a készüléket átveszi (a komplett készüléket nem csak a kellékanyagokat), és amennyiben azt állapítják meg, hogy valóban rendeltetésszerű használat mellett történt a kellékanyag meghibásodása, úgy a a márkaszerviz új kellékanyagra cseréli!

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

Tekintettel arra, hogy szükség lehet a nyomtató beszállítására is a garanciát a hivatalos márkaszerviznél tudod érvényesíteni.

Profi Szerviz Központ
1131 Bp. Kucsma u. 42-44
Tel.: (06-1) 814-8110
www.profiszerviz.hu

Lexmark ügyfélszolgálat:
A felhasználói hibabejelentések kezelésére a Lexmark Képvislet munkanapokon 8-18 óráig online (lexmark@hu.myprofil.eu) és telefonos (06-1) 814-8110 helpdesk szolgáltatást üzemeltet. Munkatársaink igyekeznek a felmerült hibákat a felhasználóval közösen ily módon elhárítani, illetve amennyiben erre nincs lehetőség, tájékoztatást adnak a felhasználó számára legközelebbi szervizpontokról.

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek