06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

PowerPlus Dual Power akkus 2in1 fűkasza, szegélynyíró 40V POWDPG7551

Webáruház cikkszám: 1000546697

Gyártói cikkszám: POWDPG7551

1 év garancia

PowerPlus Dual Power akkus 2in1 fűkasza, szegélynyíró 40V POWDPG7551 Ez a nagy teljesítményű, 40 V-os Dual Power fűkasza igazi univerzális gép. Ezzel az akkumulátoros szerszámmal kábelkorlátozás nélkül és nagy mozgásszabadsággal nyírhat vagy vághat. Megbirkózik a vastag és magasra nőtt gyomokkal és a benőtt fűvel, de levágja a pázsit széleit is. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli a vágópengét az 5 m hosszú vágószálra (mindkettő...

Bővebb leírás

56 290 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 44 323 Ft

+ 562 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Átvehető: 3-5 munkanap

Utolsó frissítés: 2022-08-07 03:01:18

Átvehető: 2022-08-15

Áruházi átvétel szaküzletünkben

ingyenes

Kiszállítás: 2022-08-16

Házhoz szállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

db

Termékleírás

PowerPlus Dual Power akkus 2in1 fűkasza, szegélynyíró 40V POWDPG7551

Ez a nagy teljesítményű, 40 V-os Dual Power fűkasza igazi univerzális gép. Ezzel az akkumulátoros szerszámmal kábelkorlátozás nélkül és nagy mozgásszabadsággal nyírhat vagy vághat. Megbirkózik a vastag és magasra nőtt gyomokkal és a benőtt fűvel, de levágja a pázsit széleit is. Mindössze annyit kell tennie, hogy kicseréli a vágópengét az 5 m hosszú vágószálra (mindkettő tartozék).
A fűkasza használatakor 25,5 cm munkaszélességet kell számolni. A fűszegélynyíró kiválasztásakor 32 cm-es munkaszélességet kell figyelembe venni. A dupla orsó tap & go zsinórhosszabbító rendszerrel rendelkezik. Egyszerűen érintse a fejét a talajhoz, és a zsinór automatikusan meghosszabbodik.
A súrlódás kiküszöbölésével a szénkefe nélküli motor hatékonyabban működik: nagyobb teljesítményt élvezhet fűnyírás közben, valamint egy hosszabb élettartamú és kevesebb karbantartást igénylő készüléket. Mindezek ellenére munka közben csak nagyon csekély vibrációt érez, mivel ez a 2 az 1-ben kettős elektromos szerszám rezgéscsökkentéssel rendelkezik. A praktikus hordszíjnak és kerékpárfogantyúnak köszönhetően ergonomikusabban dolgozhat, és tehermentesíti a hátát és az izmait.
Az akkumulátor és a töltő nem tartozék. Külön megvásárolhatók, és kompatibilisek a teljes Dual Power termékcsaláddal.


Névleges feszültség DC (Un) max: 40 V
Hangteljesítmény szint (LwA): 93 dB(A)
Damil átmérője:2 mm
Damil szál hossza: 5 m
Biztonsági gomb
Csavart szál
Fogak száma vágópengén: 3
Vágási szélességű fűszegélynyíró: 320 mm
Vágási szélességű fűkasza: 255 mm
Puha markolat
Forgási sebesség (n) max: 7500 perc-1

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000546697
GyártóPowerPlus
Gyártói cikkszámPOWDPG7551
Garancia1 év
Súly (kg)7

GaranciaGarancia - Általános

A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A garancia érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék