06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Robotron 6120, 6130 [GR.185C] festékszalag (ForUse)

Webáruház cikkszám: 69896

3 év garancia

A Robotron 6120, 6130 #Gr.185C utángyártott (ForUse) carbon (film) szalag vagy más néven ribbon, írógéphez készült utángyártott fekete filmszalag, NEM az eredeti (OEM) Robotron gyártja, hanem független gyártó cég. A Robotron 6120, 6130 kompatibilis carbon szalagra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig vállalunk garanciát. A festékszalag élettartama a gyártó által meghatározott, a termék adatlapján is megtalálható oldalszám. Ha egyszer körbeért a...

Bővebb leírás

3 090 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 2 433 Ft

+ 30 hűségpont

Elérhetőség:

Utolsó darab

Utolsó frissítés: 2023-12-03 16:34:16

Kiszállítás: 2023-12-05

Házhoz szállítás

1 990 Ft

GLS csomagpont

1 990 Ft

db

Termékleírás

A Robotron 6120, 6130 #Gr.185C utángyártott (ForUse) carbon (film) szalag vagy más néven ribbon, írógéphez készült utángyártott fekete filmszalag, NEM az eredeti (OEM) Robotron gyártja, hanem független gyártó cég.

A Robotron 6120, 6130 kompatibilis carbon szalagra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig vállalunk garanciát. A festékszalag élettartama a gyártó által meghatározott, a termék adatlapján is megtalálható oldalszám. Ha egyszer körbeért a szalag, akkor cserélni kell!

Specifikációk

Webáruház cikkszám69896
GyártóForUse
Garancia3 év
Eredeti / UtángyártottUtángyártott
Kellék színeBlack (Fekete)
Nyomtatás típusaMátrix nyomtató

GaranciaGarancia - Utángyártott (ForUse) nyomtatókellékek esetén

Az "utángyártott (ForUse) kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. Az utángyártott a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállalunk garanciát a termékekre.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal/tonerrel nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 3-7 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

Nem minősül garanciális problémának:
- A foruse (utángyártott) tonerek, tintapatronok esetében előfordul, hogy nem helyesen jelzi a patron telítettségét a nyomtató, de ettől függetlenül a nyomtatás működik.
- Kompatibilitások, kapacitások jelölése mindenkor a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak megadva. Ezek tájékoztató jellegűek, pontosságáért és az ebből eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni!

- A nyomtató által kiírt "x oldal nyomtatható még" utángyártott (és sokszor az eredeti) termékek esetében jelentőségét veszti, a pontatlansága miatt. A nyomtatók csak a kinyomtatásra küldött oldalak számát veszik figyelembe, de azt soha, hogy 1db pont lett nyomtatva rá vagy teli fekete oldal. A termék elhasználtságát az üres súly+töltősúly (és annak fogyása) alapján állapítjuk meg. Részletesebben itt olvashatsz róla.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék