KÖLTÖZÉS: Irodánk új telephelyre költözik, ezen idő alatt apróbb fennakadások előfordulhatnak (telefon, email) de igyekszünk leállás és problémamentesen megoldani. A rendeléseket és azok kiszolgálását nem érinti a költözés. Kérjük türelmeteket, várhatóan 03.06-ra minden a régi kerékvágásban újra üzemel.

06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Samsung CLP 300 [Y] toner [1K] (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 4795

Gyártói cikkszám: CLP-Y300A/ELS

1 év garancia

A SAMSUNG CLP 300 festékkazettát úgy tervezték, hogy a Samsung lézernyomtatókkal együtt használva optimális nyomtatási minőséget érhessen el szöveg és ábrák nyomtatásakor egyaránt. A SAMSUNG, mint vezető nyomtatógyártó garancia az egyenletes minőségre. A Samsung CLP 300 #1K eredeti (OEM) toner, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Samsung gyártja. A CLP 300 eredeti másoló tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

14 080 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 11 087 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A SAMSUNG CLP 300 festékkazettát úgy tervezték, hogy a Samsung lézernyomtatókkal együtt használva optimális nyomtatási minőséget érhessen el szöveg és ábrák nyomtatásakor egyaránt.

A SAMSUNG, mint vezető nyomtatógyártó garancia az egyenletes minőségre.

A Samsung CLP 300 #1K eredeti (OEM) toner, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Samsung gyártja. A CLP 300 eredeti másoló tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Színe: Yellow
Normál kapacitású (1000 oldalas)

Specifikációk

Webáruház cikkszám4795
GyártóSamsung
Gyártói cikkszámCLP-Y300A/ELS
Garancia1 év
Vonalkód8806349389743
Súly (kg)0.109
Magasság (mm)158
Szélesség (mm)65
Hossz (mm)99
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! Általában 5% -os lefedettségre vonatkozik
Eredeti / UtángyártottEredeti
Kellék Töltősúlya50 gr
Kellék színeYellow (Sárga)
Kellék üres súlya65 gr
Nyomtatható oldalak száma1000
Nyomtatás típusaSzínes lézer nyomtató

GaranciaGarancia - Eredeti Samsung nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti Samsung kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. A Samsung a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállal garanciát a termékeire.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldheto a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezheto - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024 (x)

Letölthető

Elkészült a 2024. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek