06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Sharp AR C26 TME [M] toner (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 5459

Gyártói cikkszám: AR26TME

1 év garancia

A Sharp AR C26TME [M] eredeti (OEM) toner, mely a Sharp Sharp AR C26TME sorozat bíbor tagjaként, az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Sharp gyártja. Ez a termék megfelel minden minőségre vonaktozó szigorú minőségi előírásnak. A SharpSharp AR C26TME magenta #11K eredeti tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal. Színe: Magenta Normál kapacitású (11000 oldalas)...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

35 390 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 27 866 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A Sharp AR C26TME [M] eredeti (OEM) toner, mely a Sharp Sharp AR C26TME sorozat bíbor tagjaként, az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Sharp gyártja. Ez a termék megfelel minden minőségre vonaktozó szigorú minőségi előírásnak. A SharpSharp AR C26TME magenta #11K eredeti tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Színe: Magenta
Normál kapacitású (11000 oldalas)

Specifikációk

Webáruház cikkszám5459
GyártóSharp
Gyártói cikkszámAR26TME
Garancia1 év
Vonalkód4974019057323
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! Általában 5% -os lefedettségre vonatkozik
Eredeti / UtángyártottEredeti
Kellék színeMagenta (Piros)
Nyomtatható oldalak száma11000
Nyomtatás típusaSzínes lézer nyomtató

GaranciaGarancia - Eredeti OEM nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti OEM kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. Az Eredeti a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállalunk garanciát a termékekre.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal/tonerrel nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldheto a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezheto - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek