06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Vissza

Kategóriák

Tonertöltés

(0 termék)

Tonerkazetta töltés vagy felújított toner?
Toner töltés árak >>

Tonertöltés árak

 

Patrontöltés árak

A toner töltés egy olyan felmerülő probléma, amivel biztosan találkozol, és amely két táborra osztja a lézernyomtató használókat: a fő kérdésre a válasz az, hogy érdemes a tonert tölteni, vagy jobb, ha utángyártott tonert vásárolsz? 

 

Mit vársz a nyomtatódtól, toneredtől?

Először is azt, hogy sokat lehessen vele nyomtatni. Azt, hogy a toner lehetőleg ne maszatoljon, koszolja össze a nyomtatód, toner ne legyen drágább, mint a nyomtatód volt. Ezek teljesen jogos elvárások, és a megoldás egyszerű: toner töltés. De valódi megoldás e Neked, ha állandóan utántölteted a tonered?

 

Ha feltölteted a tonert

Számtalan cég foglalkozik az interneten (vagy bármelyik plázában) toner töltéssel, mi magunk is Persze, hogy az első reakciód az, hogy töltő céget keress. Pedig nem biztos, hogy minden esetben a jó döntés a kazetta töltés. Hogyan lehetséges ez? Elsősorban a benne lévő por miatt: elgondolkoztál azon valaha, vajon milyen por is kerül a patronba? (igazából a port hívják tonernek, amit a kezedben fogsz az a kazetta) Előfordulhat, hogy utántölteted, hazaviszed, és csak otthon derül ki, hogy a por vagyis toner minősége nem megfelelő: nem véletlen volt olyan olcsó. Lehet, hogy komoly meglepetést fog okozni akkor, amikor nyomtatnál. Tudtad például azt, hogy a tonerben kopó alkatrészek is vannak? (A por minőségére tudunk ügyelni, de a kazetta mint alapanyag adott.)

 

Toner újratöltési hibák

Meg sem tudjuk számolni mennyi idegesítő hiba lehet az utántöltött tonerrel.
Engedd meg, hogy felsoroljuk, milyen hibák lehetnek toner töltés után:

- Az OPC henger (az a zöld ami látható) az felelős a ráégetésért. Ezen néhány mikron vastag bevonat van, ami elkopik. Ez felelős azért, ha lepereg a festékpor a papírról nyomtatás után, illetve ha halvány a lenyomat. (tételezzük fel minőségi porral lett megtöltve, mert az is okozhat ilyet, ha nem).
- Ugyanez az OPC henger a hibás, ha függőlegesen ismétlődő hiba van a nyomtatáson (4-8cm-enként) ekkor ez a henger sérült.
- A gumihenger (ami már általában nem látszik) hibája, vagy elöregedése okozza a szellemképes nyomtatást.
- Lehúzókés probléma (mert elkopik) amikor fekete oldalakat nyomtatsz csak, nem szedi le a felesleges port. (Kis hibája esetén „csak” függőleges csíkokat is kapsz a papírra)
- Alig nyomtattál vele mégis ömlik belőle a por, igen: A használt porgyűjtő tartályt is illik kitakarítani!
- A nyomtató szerint üres (némelyik nem is nyomtat ilyenkor), chippet cseréltek rajta? Az nélkül nem megy bizony!

 

Mi a webaruhaz.hu javaslata?

Azért, hogy elkerüld a fent leírt problémákat, a javaslatunk a tiszta forrásból beszerzett, felújított, vagy utángyártott (netán eredeti) tonerünk. Illetve a töltést csak akkor válaszd, ha arra garanciát is kapsz, hozzáértő kezek végzik el.. Ebben az esetben biztos lehetsz benne, hogy nem találkozol a fent említett problémákkal. Abban is, hogy annyit fogsz tudni printelni amennyit a gyártó garantál. És még olcsóbb is lesz. Nem beszélve arról, hogy ha nálunk felújított, vagy utángyártott tonert vásárolsz, 3 év garanciát kapsz rá.

 

Akkor most toner töltés, vagy utángyártott toner?

Amennyiben egyszer futott és megkímélt tonerrel rendelkezel azt érdemes feltöltetned. Olcsóbb lesz és nem fogsz különbséget észre venni az utángyártottal szemben. Ha már többször futott, esetleg eleve utángyártott tonered van, kérd ki szakértőnk véleményét, melyet szemrevételezéssel 99% pontossággal meg fog tudni állapítani, érdemes e tölteni. Amikor nincsen megfelelő tonered, az utángyártott kelléket javasoljuk a toner töltés helyett. Garanciális terméket kapsz, biztosan nem fogsz csalódni, sőt, elmondunk neked egy titkot is!

 

Mi az utángyártott toner titka?

Utángyártottnak (kompatibilisnek, ForUse-nak) nevezzük azt a tonert, melyet nem a printered gyártója gyártott, de ettől független tökéletes bele, sőt…. Nagyon kevesen tudják, hogy az utángyártással foglalkozó cégek néha „kitesznek magukért” ami azt jelenti, hogy sokkal több festéket, raknak a tonerbe, ezért többet tudsz vele nyomtatni. Egyetlen kompromisszumot kell meghoznod: lehet, hogy nagyon apró (ismétlem, nagyon apró) eltérés mutatkozik az eredeti, és az utángyártott tonerek nyomtatási képe között. De ezt csak onnan veszed észre, hogy most megírtuk neked. És mindenképp szebb lesz, mintha magad töltötted volna. Nálunk a töltéskor is (ha megfelelő a kazetta) több tonerport tesznek bele mint az eredetibe.

 

Megzavarodtam: akkor most mi legyen? Toner töltés, vagy utángyártott toner?

Dönteni, nem dönthetünk helyetted. Töltéskor a saját tonered (annak állapota szerint) kapod vissza. Ha ez már eleve csíkozott vagy problémája volt, a töltéstől ez nem fog megoldódni. (Garancia tartozik hozzá a töltésre és a felhasznált alapanyagokra, a hozott kazetta ha hibás...) Az utángyártott esetében a csalódás kizárt és 3 év garanciát kapsz rá tőlünk, hogy tökéletes, és minden az elvárásaid szerint alakul. De tudod mit? Próbáld ki mindkét lehetőséget, mi ismerjük, de nem hihető a mi szánkból. Mérd le a teli és az üres súlyát (ebből kijön mennyi festék volt benne), hasonlítsd össze a nyomatokat amikor töltetted és amikor előtesztelték, szétszedték, kitakarították, kicserélték az elhasználódott alkatrészeket, összerakták, feltöltötték, utótesztelték, becsomagolták és 3 év garanciát adtak rá. Dönts az szerint, hogy a minőség és az ár mennyire játszik szerepet számodra.

Összességében az az ajánlatunk: ne foglalkozz a tonered megtöltetésével.
STOP Illetve, bizonyos esetekben mégis:

Ha nem kapható utángyártott, vagy akkora az árkülönbség, hogy "ennyiért megéri", esetleg sürgősen van rá szükséged és nincsen készleten, rögtön keress minket és már töltjük is! A fent leírtaknak nagyban ellent mond, hogy közel 15 éves tapasztalatunkat felhasználva külön töltő műhelyt nyitottunk, ahol kizárólag minőségi alapanyagokkal és szakértelemmel vállaljuk a tonerek töltését. Az igény egyre nagyobb volt az évek során ezen szolgáltatásra, így választásod szerint kínáljuk ezt is.

 

Bátran vásárolj utángyártottat: garantáltan elégedett leszel.

És az ára: keresd meg most a tonert amit szeretnél vásárolni.
Csak pár kattintás, és megtalálod: majd hozz számodra megfelelő döntést, bízz a 15 év szakértelmünkben! Ha kérdésed van, keress minket bátran.

 

Vannak bizonyos kivételek!

Léteznek olyan típusok, ha nem is sok, amit nem gyártanak újra, vagy mert kicsi rá a kereslet, vagy mert alapanyag hiány vagy ellátási probléma van. Természetesen ezeket sokszor nincs is más lehetőség, mint töltetni. De arra ügyelj, hogy a fent felsorolt alkatrészek ne legyenek sérültek, vagy cseréljék azokat. Olyan tonerekre amiből nem tudunk utángyártottat adni, kérjél ajánlatot töltésre vagy felújításra. Az ismereteink, szakértelmünk és munkaerőnk természetesen megvan hozzá. Alapanyag beszerzés is megoldott, keresünk rá megoldást.

Tonertöltés árak