06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Toshiba e-Studio 12 [T 1200E] toner (eredeti, új)

Webáruház cikkszám: 4086

1 év garancia

A Toshiba e-Studio 12 [T 1200E] [Bk] festékkazettát úgy tervezték, hogy a Toshiba lézernyomtatókkal együtt használva optimális nyomtatási minőséget érhessen el szöveg és ábrák nyomtatásakor egyaránt. A Toshiba e-Studio 12 [T1200E] Black #6,5K eredeti (OEM) toner, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Toshiba gyártja. AToshiba e-Studio 12 fekete eredeti másoló tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

16 085 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 12 665 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

A Toshiba e-Studio 12 [T 1200E] [Bk] festékkazettát úgy tervezték, hogy a Toshiba lézernyomtatókkal együtt használva optimális nyomtatási minőséget érhessen el szöveg és ábrák nyomtatásakor egyaránt.


A Toshiba e-Studio 12 [T1200E] Black #6,5K eredeti (OEM) toner, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Toshiba gyártja. AToshiba e-Studio 12 fekete eredeti másoló tonerre a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.

Színe: Black
Normál kapacitású (6500 oldalas)

Specifikációk

Webáruház cikkszám4086
GyártóToshiba
Garancia1 év
Vonalkód4003969907317
Oldalszám megjegyzésA gyártó által megadott adatok alapján! Általában 5% -os lefedettségre vonatkozik
Eredeti / UtángyártottEredeti
Kellék Töltősúlya238 gr
Kellék színeBlack (Fekete)
Nyomtatható oldalak száma6500
Nyomtatás típusaMono lézer nyomtató

Kompatibilitás

Kompatibilis nyomtatók
Toshiba e-Studio 120
Toshiba e-Studio 150

GaranciaGarancia - Eredeti OEM nyomtatókellékek esetén

Az "eredeti OEM kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása"

alapján kell eljárni. Az Eredeti a kellékanyagok esetében a termék adatlapján meghatározott ideig vállalunk garanciát a termékekre.

Hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal/tonerrel nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsanyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával továbbá a termék eredeti csomagolásával (kivételt képez, ha a nyomtatóhoz kapott kellék, melynek nincsen külön csomagolása).

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldheto a termék "belföldi kisérolevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezheto - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024 (x)

Letölthető

Elkészült a 2024. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek