06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

3D Puzzle - Dinoszaurusz - felhúzható

Webáruház cikkszám: 8327

1 év garancia

Készülj fel az időutazásra a 3D Puzzle - Dinoszaurusz felhúzható játékkal! Míg a valódi dinoszauruszok eltűntek a földről, te visszarepítheted őket a jelenbe ezzel a mesés játékkal. Kicsi, de izgalmas, ez a 3D puzzle garantáltan leköti a figyelmedet és elrepít a dinoszauruszok lenyűgöző világába! A legizgalmasabb része ennek a puzzle-nek, hogy nem csak összeállíthatod, hanem fel is húzhatóvá változik a dinoszauruszod! Így a készülődés és az összerakás...

Bővebb leírás

1 270 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 1 000 Ft

+ 12 hűségpont

Elérhetőség:

Utolsó darabok

Utolsó frissítés: 2024-05-24 13:00:38

Kiszállítás: 2024-05-27

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-06-14

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Készülj fel az időutazásra a 3D Puzzle - Dinoszaurusz felhúzható játékkal! Míg a valódi dinoszauruszok eltűntek a földről, te visszarepítheted őket a jelenbe ezzel a mesés játékkal. Kicsi, de izgalmas, ez a 3D puzzle garantáltan leköti a figyelmedet és elrepít a dinoszauruszok lenyűgöző világába!

A legizgalmasabb része ennek a puzzle-nek, hogy nem csak összeállíthatod, hanem fel is húzhatóvá változik a dinoszauruszod! Így a készülődés és az összerakás után a dinoszauruszod életre kel és mozgásba lendül. Fantasztikus érzés lesz látni, ahogy az elképzelt világod valóra válik!

A 3D Puzzle - Dinoszaurusz többféle állatot tartalmazhat, az adott készlet függvényében. Nem tudod előre kiválasztani, melyik dinoszauruszt fogod kapni, így minden kibontással egy izgalmas meglepetésben lehet részed!

A dinoszaurusz mérete tökéletesen kézre álló, mindössze 12 x 10 cm-es. Nem fogja elfoglalni az egész szobádat, de annál nagyobb lesz a szórakozás, amikor összerakod és felhúzod a dinoszauruszt. Egy kis, de erőteljes társ lesz, aki mindig készen áll a kalandokra!

Fedezd fel a dinoszauruszok izgalmas világát ezzel a 3D Puzzle - Dinoszaurusz felhúzható játékkal! Töltsd el az idődet az összerakással és játékkal, miközben megidézed a múlt hatalmas teremtményeit. Így garantáltan nem csak a képzeleted, hanem a dinoszauruszok is felélednek a kezed alatt!

Specifikációk

Webáruház cikkszám8327
Garancia1 év
Korosztály3-7 év, 8-12 év
Nem szerintFiú
Népszerű, kedvencPuzzle

Garancia

Garancia - ltalnos

A termkhez a termk adatlapjn meghatrozott idej garancia tartozik.

A garancia a Webruhz Kft telephelyn rvnyesthet, kivtelt kpeznek ez all, ahol eltr jellst tallsz, vagy kln garancialevllel, jtllsi jeggyel rendelkezik a termk, azokra az ott megjellt ideig s helyen a gyrt vagy importr vllal garancit.

A hibs termket - bevizsgltats utn - djmentesen cserljk, javttatva visszaszolgltatjuk. A bevizsgls tlagos idtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A termket a hivatalos garancilis szervzkzpontba juttatjuk, k javtjk vagy llaptjk meg a cserre val jogosultsgot. A garancia rvnyestshez a vgfelhasznlnak rendelkeznie kell a vsrlst igazol szmlval s garanciajeggyel.

A garancia rvnyests felttele a termk vsrlst igazol szmla (vagy msolata) bemutatsa.

A garancia telephelynkn rvnyesthet.
Termszetesen postn is visszakldhet a termk "belfldi kisrlevl postacsomaghoz" (zld) nyomtatvnnyal - brmelyik postn beszerezhet - postafordultval kldjk az j termket, vagy a szervz llsfoglalst amennyiben a termk nem hibs.
*Postzs esetn krjk amennyiben lehetsg van r az eredeti dobozba, vagy nagyon gondosan csomagolva kldd el, a szlltskori srlsekrt felelssget nem tudunk vllalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék