06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

3D Puzzle - Dinoszaurusz - felhúzható

Webáruház cikkszám: 8327

1 év garancia

Készülj fel az időutazásra a 3D Puzzle - Dinoszaurusz felhúzható játékkal! Míg a valódi dinoszauruszok eltűntek a földről, te visszarepítheted őket a jelenbe ezzel a mesés játékkal. Kicsi, de izgalmas, ez a 3D puzzle garantáltan leköti a figyelmedet és elrepít a dinoszauruszok lenyűgöző világába! A legizgalmasabb része ennek a puzzle-nek, hogy nem csak összeállíthatod, hanem fel is húzhatóvá változik a dinoszauruszod! Így a készülődés és az összerakás...

Bővebb leírás

1 270 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 1 000 Ft

+ 12 hűségpont

Elérhetőség:

Utolsó darabok

Utolsó frissítés: 2023-12-08 20:24:20

Kiszállítás: 2023-12-12

Házhoz szállítás

1 990 Ft

GLS csomagpont

1 990 Ft

db

Termékleírás

Készülj fel az időutazásra a 3D Puzzle - Dinoszaurusz felhúzható játékkal! Míg a valódi dinoszauruszok eltűntek a földről, te visszarepítheted őket a jelenbe ezzel a mesés játékkal. Kicsi, de izgalmas, ez a 3D puzzle garantáltan leköti a figyelmedet és elrepít a dinoszauruszok lenyűgöző világába!

A legizgalmasabb része ennek a puzzle-nek, hogy nem csak összeállíthatod, hanem fel is húzhatóvá változik a dinoszauruszod! Így a készülődés és az összerakás után a dinoszauruszod életre kel és mozgásba lendül. Fantasztikus érzés lesz látni, ahogy az elképzelt világod valóra válik!

A 3D Puzzle - Dinoszaurusz többféle állatot tartalmazhat, az adott készlet függvényében. Nem tudod előre kiválasztani, melyik dinoszauruszt fogod kapni, így minden kibontással egy izgalmas meglepetésben lehet részed!

A dinoszaurusz mérete tökéletesen kézre álló, mindössze 12 x 10 cm-es. Nem fogja elfoglalni az egész szobádat, de annál nagyobb lesz a szórakozás, amikor összerakod és felhúzod a dinoszauruszt. Egy kis, de erőteljes társ lesz, aki mindig készen áll a kalandokra!

Fedezd fel a dinoszauruszok izgalmas világát ezzel a 3D Puzzle - Dinoszaurusz felhúzható játékkal! Töltsd el az idődet az összerakással és játékkal, miközben megidézed a múlt hatalmas teremtményeit. Így garantáltan nem csak a képzeleted, hanem a dinoszauruszok is felélednek a kezed alatt!

Specifikációk

Webáruház cikkszám8327
Garancia1 év
Korosztály3-7 év, 8-12 év
Nem szerintFiú
Népszerű, kedvencPuzzle

GaranciaGarancia - Általános

A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A garancia érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék