06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Breezer gyümölcsaszaló, rozsdamentes acél

Webáruház cikkszám: 139813

Ár szerint garancia

A termék leírása A G21 Breezer horizontális gyümölcsaszaló a G21 Mistral kistestvére. A kompakt kialakításának köszönhetően, 6 rozsdamentes acél szárító tálcával és 6 finom szemű szárító betéttel ideális választás akár otthoni, akár kisebb munkaterületen egyaránt. A gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, gombák és a húsok tökéletesen, egyenletesen szárítódnak. A tálcák pedig egyszerűen tisztíthatóak. Rozsdamentes acél felületek Az aszaló...

Bővebb leírás

78 990 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 62 197 Ft

+ 789 hűségpont

Elérhetőség:

Külső raktárról
Elérhető: 3 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-06-25 18:54:44

Kiszállítás: 2024-07-02

Házhozszállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

 

Kiszállítás: 2024-07-22

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

A termék leírása
A G21 Breezer horizontális gyümölcsaszaló a G21 Mistral kistestvére. A kompakt kialakításának köszönhetően, 6 rozsdamentes acél szárító tálcával és 6 finom szemű szárító betéttel ideális választás akár otthoni, akár kisebb munkaterületen egyaránt. A gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények, gombák és a húsok tökéletesen, egyenletesen szárítódnak. A tálcák pedig egyszerűen tisztíthatóak.

Rozsdamentes acél felületek
Az aszaló teste és a szárító tálca rozsdamentes acélból készült. Az aszalóhoz hat finom szemű, BPA mentes műanyagból készült betéteket adunk.

A G21 Breezer aszaló tökéletes kiegészítője az egészséges ételek kedvelőinek. Karbantartásuk nagyon egyszerű. Kiváló kialakításának köszönhetően elegáns és professzionális megjelenést nyújt.
paradicsom szárításra kész G21 Breeze szárítóban

Az aszalási folyamat irányítása
A hagyományos aszalóktól eltérően a G21 Breezer gyümölcsaszaló rozsdamentes acél ajtóval rendelkezik, így elősegítve az alacsonyabb energiafogyasztást, a tökéletes légáramlást és a hatékonyabb aszalást. Annak érdekében, hogy aszalás közben ne kelljen kinyitnia az ajtót, egy kis ablakkal szereltük fel azt. Így megakadályoztuk a hideg levegő bejutását az aszalóba. Így könnyen ellenőrizheti az éppen aszalódó alapanyagok állapotát. Az ablaknak köszönhetően akár egy egész tálcát is kivehet.

Átlag feletti teljesítmény a kategóriájában
Az igazán jó aszaló egyik legfontosabb ismérve a már fentebb említett kialakítás, amely nélkülözhetetlen az egyenletes és hatékony szárításhoz, valamint az aszaló teljesítménye. A G21 Breezer 650 W teljesítménnyel aszal, így ideális akár kereskedelmi használatra is.

Elegáns és ügyes - teljes felszereltséggel
A G21 Breezer aszalógép vezérlő egysége tökéletesen megtervezett elektronikával rendelkezik, intuitív és könnyen kezelhető. Az időzítő segítségével nem kell az aszalógép felett várnia, az idő lejárta után automatikusan kikapcsolja az aszalót. A hőmérséklet szabályozóval teljes irányítást kap az aszalási folyamat felett. Aszaljon amit csak szeretne, úgy, ahogyan szeretné.

A gyümölcsaszalót mellé csomagolunk 6 db rozsdamentes szárító tálcát, illetve 6 db finom szemű szárító betétet is.

Fő előnyei:
- Rozsdamentes acél kivitel
- Ajtó ablakkal
- Digitális hőmérséklet beállítás időzítővel
- Vízszintes légáramlás a tökéletes és egyenletes szárításhoz
- 6 db finom szemű szárító betét
- A dupla falak javítják a hőszigetelő tulajdonságokat
- A rozsdamentes szárító tálcák moshatók mosogatógépben

Tulajdonságok
Szárító lapok száma: 6
Aszaló felület nagysága: 6039 cm2
Szárító tálca méretei: 33 x 30,5 cm
Szárító tálcák közötti magasság: 4 cm
Teljesítmény: 650 W
Digitális hőmérséklet szabályzás: 35 - 75 °C
Digitális időzítő: Igen
Automatikus kikapcsolás: Igen
Zajszint: 52 dB
Anyag: roszdamentes acél
Súly: 8 kg
Méretek (Sz x M x H): 340 x 310 x 450 mm
Csomagolás méretei (Sz x M x H): 390 x 370 x 490 mm
Csomagolás tartalma:
- G21 Breezer gyümölcsaszaló
- 6 db rozsdamentes szárító tálca
- 6 finom szemű szárító betét

Paraméterek
Szín: Rozsdamentes acél
Súly (kg): 8
Teljesítmény (W): 650
Automatikus kikapcsolás: Igen
Méretek (cm): 34,0 x 31,0 x 45,0
Alak: Négyszögletes
Időzítő: Digitális
Besorolás: Aszalók
Tálcák száma: 6
Hőmérséklet szabályozás: 35-75 °C
Tálcák mérete: 33 x 30,5 cm

Letöltés
Használati útmutató: Manual-G21-Breezer-web.pdf

Specifikációk

Webáruház cikkszám139813
GyártóG21
GaranciaÁr szerint
Vonalkód8595627418724

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék