06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

EKG HeartScreen 210 LCD kijelzővel, 12 csatornás, 12 elvezető

Webáruház cikkszám: 69005

Gyártói cikkszám: 01.1.5790.00

Ár szerint garancia

Felhasználóbarát, 12 csatornás EKG, melyen már a kijelzőn is klinikai felbontásban tekinthető meg az összes elvezetés. Szükség esetén használható a beépített, különlegesen nagyméretű nyomtató, amelyre az orvos a diagnosztizált felvételt átlátható módon rögzítheti. - Ergonómikus kivitel mobil és aztali használathoz - 8.9”-es nagy felbontású TFT-LCD kijelző érintő képernyővel - 210mm-es írási szélesség - Vízálló alfanumerikus tasztatúra,...

Bővebb leírás

949 990 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 748 024 Ft

+ 9499 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Elérhető: 5-7 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-04-23 19:18:19

Kiszállítás: 2024-05-07

Házhozszállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

 

Kiszállítás: 2024-05-28

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Felhasználóbarát, 12 csatornás EKG, melyen már a kijelzőn is klinikai felbontásban tekinthető meg az összes elvezetés. Szükség esetén használható a beépített, különlegesen nagyméretű nyomtató, amelyre az orvos a diagnosztizált felvételt átlátható módon rögzítheti.


- Ergonómikus kivitel mobil és aztali használathoz
- 8.9”-es nagy felbontású TFT-LCD kijelző érintő képernyővel
- 210mm-es írási szélesség
- Vízálló alfanumerikus tasztatúra, hatékonyan használható direkt gombokkal
- Teljes nyelv függő alfanumerikus tasztatúra az érintő képernyőn
- Széles frekvencia tartomány alkalmazása a pontosabb mintavételezéshez és feldolgozáshoz, mely különösen előnyös a gyerek diagnosztikában
- Kor és nem szerint specifikus analízis program amely növeli az EKG jel diagnosztizálási pontosságát a CardioProTM software-ben
- Az utolsó max. 300 másodperc EKG jel visszanézési és nyomtatási lehetősége
- Az utolsó max. 300 másodperc R-R analízise 1 vagy 3 csatornás ritmus üzemmódban a pontosabb ritmusanalízis érdekében
- Standard és Cabrera elvezetés rendszer
- Támogatott file formátumok: XML, DICOM, JPG és PDF
- Nagy beépített tároló képesség, max 1500 file
- 3 tárolási lehetőség: beépített memória, SD kártya, USB pendrive
- EKG menedzsment program PC-re LAN csatlakozón keresztül vagy opcionális WiFi-vel

Specifikációk

Webáruház cikkszám69005
GyártóHeartScreen
Gyártói cikkszám01.1.5790.00
GaranciaÁr szerint

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék