06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Falióra Modern Style II. öntapadó zöld 121x70cm

Webáruház cikkszám: 8320

Ár szerint garancia

Minőségi és modern öntapadó falióra. Tudtad, hogy a falaknak is van vágyuk? Igen, igen, jól hallottad! A Zöld Falióra nem csak időt mutat, hanem a falak legbensőbb vágyait is valóra váltja! Ez az óra egyszerre minőségi és modern, pont olyan, amire a lelked vágyik. Elképesztően egyszerűen felragaszthatod ezt a csodát mindenféle sima felületre. Legyen az a fal a nappalidban, az ajtó a hálószobában vagy akár az ablak a konyhában - ez az óra mindenhova passzol...

Bővebb leírás

3 810 Ft (-35%)

2 477 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 1 950 Ft

+ 24 hűségpont

Elérhetőség:

Utolsó darabok

Utolsó frissítés: 2024-05-24 13:03:29

Kiszállítás: 2024-05-27

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-06-14

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Minőségi és modern öntapadó falióra.

Tudtad, hogy a falaknak is van vágyuk? Igen, igen, jól hallottad! A Zöld Falióra nem csak időt mutat, hanem a falak legbensőbb vágyait is valóra váltja! Ez az óra egyszerre minőségi és modern, pont olyan, amire a lelked vágyik.

Elképesztően egyszerűen felragaszthatod ezt a csodát mindenféle sima felületre. Legyen az a fal a nappalidban, az ajtó a hálószobában vagy akár az ablak a konyhában - ez az óra mindenhova passzol és pillanatok alatt otthonossá teszi a tér hangulatát.

De ez még nem minden! Az óra nem csak mutatós, de rendkívül csendes is. Az időt pontosan jelzi, anélkül, hogy felzavarna az alvásodat vagy a nyugalmadat. Hiszen ki akarja az időt egy hangoskodó órával tölteni? Nem mi, az biztos!

Az öntapadó falióra titka a különleges hab és műanyag kombinációja. Ennek köszönhetően hosszú éveken át tartósan szolgál, mint egy igazi hűséges társ. Ráadásul, hogy még könnyebb legyen a felragasztás, a csomagban egy sablon is található, ami segítségedre lesz. Így akár egyedül is könnyedén és vidáman felhelyezheted az órát - még akkor is, ha a kezed nem éppen a legügyesebb!

Nem kell többé unalmas órákat nézned! Jöjj, és add meg a falaidnak, amire vágytak! A Zöld Falióra Modern Style II. az a darab, amit mindig is szerettél volna, anélkül, hogy tudtad volna. Lépj be a zöld csodák birodalmába, és érezd a falaid boldogságát!

Óra méretei: 15 x 15 cm
Az óra elhelyezési mérete max.: 121x70 cm
1x elem AA (1,5 V) - a csomag nem tartalmazza

Specifikációk

Webáruház cikkszám8320
GaranciaÁr szerint
Dekoráció felhasználásaÓra

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Falióra Modern Style II. öntapadó zöld 121x70cm

3 810 Ft

2 477 Ft

Sminkecset készlet tartóval, 24 darabos

3 890 Ft

Zuhanykabin felújító készlet (univerzális) 8 görgővel

4 990 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszámHOP1000189
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék