06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Hajszárító - BaByliss, D570DE

Webáruház cikkszám: 1000422439

Gyártói cikkszám: D570DE

Ár szerint garancia

Hajszárító - BaByliss Termék leírása - Nagy teljesítményű, 2200 W-os, könnyű hajszárító, mely ion funkciója és gyors légáramlása lehetővé teszi a hatékony szárítást, szálló hajszálak nélkül. - A Turmalin-kerámia kivitel lehetővé teszi az egyenletes hőmérsékletet, bármilyen fokozaton is szárítod a hajad.  - A csomagolás tartalmaz egy nagy diffúzort a természetes fürtök fokozására és koncentráló fúvókát a sima stílus...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

17 990 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 14 165 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Hajszárító - BaByliss

Termék leírása

- Nagy teljesítményű, 2200 W-os, könnyű hajszárító, mely ion funkciója és gyors légáramlása lehetővé teszi a hatékony szárítást, szálló hajszálak nélkül.
- A Turmalin-kerámia kivitel lehetővé teszi az egyenletes hőmérsékletet, bármilyen fokozaton is szárítod a hajad. 
- A csomagolás tartalmaz egy nagy diffúzort a természetes fürtök fokozására és koncentráló fúvókát a sima stílus kialakításához.

Tulajdonságok és tartozékok:

- 2200W teljesítményű, DC motor
- ION funkció: Biztosítja, hogy hajszálaid ne töltődjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem. Frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz, valamint elősegíti a hajápoló készítmények jótékony hatását.
- 2 sebesség és 3 hőmérséklet fokozat, vékony és vastag szálú hajhoz egyaránt
- Hideglevegő gomb: segítségével rögzíteni lehet a frizurát, a tartós hatásért
- Turmalin-kerámia technológia az egyenletes hőmérséklet kibocsátásért
- Pehely könnyű
- 95m tápkábel
- Tartozékok: diffúzor, szűkítő

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000422439
GyártóBaByliss
Gyártói cikkszámD570DE
GaranciaÁr szerint
Vonalkód3030050153378
Súly (kg)1
Magasság (mm)100
Szélesség (mm)280
Hossz (mm)230

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Hajszárító - BaByliss, D570DE

17 990 Ft

Hajszárító - BaByliss, 5790PE

21 590 Ft

Hajszárító - BaByliss, 6713DE

26 790 Ft

GyártóBaBylissBaBylissBaByliss
Gyártói cikkszámD570DE5790PE6713DE
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek