06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Himalaya triphala kapszula [60 db]

Webáruház cikkszám: 152103

Gyártói cikkszám: ML078595

Ez az ayurveda termék segíti Önt súlyának ellenőrzésében. Három gyógynövényt alkalmaztak ebben a termékben, a legnagyobb és legjobb arányban, mely elengedhetetlen egy fogyókúra vagy épp egy böjt során. A Triphala -ban megtalálható indiai egres (amla), indiai cserzőgubacs és mirabolán (más néven cseresznyeszilva) gyógynövényeket az Ayurvedában ősidők óta alkalmazzák, mivel rendkívül hatásos szer. Antioxidáns, magas vitamin- és Omega-3 zsírsav-tartalma...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

3 340 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 2 630 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Ez az ayurveda termék segíti Önt súlyának ellenőrzésében. Három gyógynövényt alkalmaztak ebben a termékben, a legnagyobb és legjobb arányban, mely elengedhetetlen egy fogyókúra vagy épp egy böjt során.

A Triphala -ban megtalálható indiai egres (amla), indiai cserzőgubacs és mirabolán (más néven cseresznyeszilva) gyógynövényeket az Ayurvedában ősidők óta alkalmazzák, mivel rendkívül hatásos szer. Antioxidáns, magas vitamin- és Omega-3 zsírsav-tartalma van.

Az indiai cserzőgubacs (vagy fekete balzsamdió) hatékonyan támogatja az emésztési funkciót és az egészséges bélműködést.

Az amla támogatja a cukrok anyagcseréjét és általánosságban az emésztést, segít fenntartani a vér megfelelő glukóz- és koleszterin-szintjét. Ez a gyümölcs természetes antioxidáns-tartalma miatt még erősíti az Ön immunrendszerét, segít megvédeni a test szöveteit és semlegesíteni a méreganyagokat.

A mirabolán szintén antioxidáns, támogatja az emésztést és az egészséges bélműködést.

Mesterséges színezék-mentes, tartósítószer-és cukormentes. Nincs benne szója és tej, valamint mesterséges aroma.

Adagolás: Érdemes a napi 2 x 1 kapszulát bevenni, étkezés előtt, vízzel lenyelve. Lehet kúraszerűen vagy rendszeresen is szedni, hosszabb időn keresztül, nem okoz hozzászokást. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Szedése 14 éves kor alatt és terhesség esetén nem javasolt!

Specifikációk

Webáruház cikkszám152103
GyártóHimalaya
Gyártói cikkszámML078595
Vonalkód8901138501815

Garancia



Garancia, ill. Jótállási feltételek

Ehhez a termékhez természetéből adódóan nem tartozik garancia!

Természetesen a hibás szállításból eredő esetleges problémákat orvosoljuk, a szállításkori sérüléseket cseréljük.

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024/2025 (x)

Megjelent

Elkészült a 2024/2025. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!