KÖLTÖZÉS: Irodánk új telephelyre költözik, ezen idő alatt apróbb fennakadások előfordulhatnak (telefon, email) de igyekszünk leállás és problémamentesen megoldani. A rendeléseket és azok kiszolgálását nem érinti a költözés. Kérjük türelmeteket, várhatóan 03.06-ra minden a régi kerékvágásban újra üzemel.

06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Vezetékkereső HOLDPEAK 5900A

Webáruház cikkszám: 153350

Gyártói cikkszám: 122557

Ár szerint garancia

- Vezetékkereső és kábeltesztelő műszer. - RJ45 hálózati kábeltesztelés: rövidzárlat, rossz bekötés, fordított bekötés. - RJ11 telefon kábeltesztelés: készenlét, hívás, csatlakozás megszűnése. - BNC kábeltesztelés. - Vezetékkeresés, vezeték szakadás-keresés funkciók. - Pozitív-negatív pólustesztelés, DC feszültség mérés. - Allítható hangerő. - Beépített világítás. - LED kijelzés. - Fülhallgató csatlakozás (a füllhallgató tartozék). - Adó...

Bővebb leírás

20 390 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 16 055 Ft

+ 203 hűségpont

Elérhetőség:

Külső raktárról
Elérhető: 1 munkanap

Utolsó frissítés:

Kiszállítás: 2024-03-07

Házhoz szállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

db

Termékleírás

- Vezetékkereső és kábeltesztelő műszer.
- RJ45 hálózati kábeltesztelés: rövidzárlat, rossz bekötés, fordított bekötés.
- RJ11 telefon kábeltesztelés: készenlét, hívás, csatlakozás megszűnése.
- BNC kábeltesztelés.
- Vezetékkeresés, vezeték szakadás-keresés funkciók.
- Pozitív-negatív pólustesztelés, DC feszültség mérés.
- Allítható hangerő.
- Beépített világítás.
- LED kijelzés.
- Fülhallgató csatlakozás (a füllhallgató tartozék).
- Adó egység tápellátás: 3 x AA elem (tartozék).
- Vevő egység tápellátás: 1 x 9V elem (tartozék).
- Adó egység méretei: 40 x 250 mm.
- Vevő egység méretei: 65 x 123 mm.
- CE minősítés.

Specifikációk

Webáruház cikkszám153350
GyártóHoldpeak
Gyártói cikkszám122557
GaranciaÁr szerint

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024 (x)

Letölthető

Elkészült a 2024. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék