Kiárusítás! Elfekvő, kifutó készletek 15-90% engedményes áron >> Eredeti és utángyártott tonerek, patronok <<

06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Inhalátor 3 in1 Rossmax NK1000 orrszívó és orrmosó

Webáruház cikkszám: 141837

Gyártói cikkszám: 06.4.5692.00

Ár szerint garancia

Orrszívó, orrmosó és inhalátor egy készülékben! - Gyerek és felnőtt maszkkal - Zajszint: ≤60 dB - Inhalálási ráta: 0,3 ml/perc - Szemcseméret: ≤ 2,5 µm - Méret: 26 x 17 x 12 cm, súly: 1,54 kg - Tápellátás: 100-240V/50-60 Hz A Rossmax 3BREATH egy egyedülálló 3 az 1-ben kompresszoros porlasztó, amely átalakítható egy orrmosónak és egy orrszívónak is. A porlasztó lehetővé teszi a hatékony gyógyszer bejuttatását a felső légutakba és a tüdő...

Bővebb leírás

42 490 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 33 457 Ft

+ 424 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Átvehető: 5-7 munkanap

Utolsó frissítés: 2023-03-27 09:34:32

Átvehető: 2023-04-05

Áruházi átvétel szaküzletünkben

ingyenes

Kiszállítás: 2023-04-06

Házhoz szállítás

Ingyenes

GLS csomagpont

Ingyenes

db

Termékleírás

Orrszívó, orrmosó és inhalátor egy készülékben!

- Gyerek és felnőtt maszkkal
- Zajszint: ≤60 dB
- Inhalálási ráta: 0,3 ml/perc
- Szemcseméret: ≤ 2,5 µm
- Méret: 26 x 17 x 12 cm, súly: 1,54 kg
- Tápellátás: 100-240V/50-60 Hz

A Rossmax 3BREATH egy egyedülálló 3 az 1-ben kompresszoros porlasztó, amely átalakítható egy orrmosónak és egy orrszívónak is. A porlasztó lehetővé teszi a hatékony gyógyszer bejuttatását a felső légutakba és a tüdő perifériájába. Átfogó, hatékony és kényelmes gondoskodást biztosít általános légzőszervi betegségek esetén.

A nagy porlasztási sebesség / teljesen nyitva állapot a nagy viszkozitású gyógyszerek és a nagy légzési kapacitású felhasználók számára ajánlott, míg az alacsony áramlási sebesség zárt szeleppel inkább az alacsony légzési képességű gyerekek, csecsemők számára a megfelelőbb. Az elpazarolt gyógyszerek csökkentésének köszönhetően a VAT technológia miatt, olyan légzőszervi rendellenességekre is ajánlott, mint a COPD és asztma, és az intenzív terápiás kezelések esetén.

Orrmosó
Az allergiás tünetek csillapításának, valamint az arc- és homloküreg gyulladások kezelésének könnyű és természetes eszköze..

Az orrmosó körülbelül 2 perc alatt porlaszt el 10 ml oldatot

A könlges kialakítású szilikon orrész lehetővé teszi a kényelmes és puha érzetet, valamint a megbízható tömítést is biztosít

Biokompatibilis és allergén mentes anyagokból készül.

3 méretű orrrésszel rendelkezik, ami a teljes sorozathoz megfelelő és hozzá csatlakoztatható.

Folyadéktartály térfogata: Max 20ml

Orrszívó
Kitisztítja a bedugult orrot. Ez egy biztonságos és kíméletes megoldás az eldugult babaorr tisztán tartására

A kettős szivattyú kialakításának köszönhetően a porlasztó és a szívószivattyú maximális higiéniát biztosít a keresztfertőzés elkerülése érdekében.

Állítható vákuumszint
Ergonomikus kialakítás a kényelmes működtetés érdekében

Max. Vákuum @ szivattyú bemenete: -450 Hgmm
Maximális légáramlás @ szivattyú bemeneti nyílása:> 5 L / perc


Specifikációk

Webáruház cikkszám141837
GyártóRossmax
Gyártói cikkszám06.4.5692.00
GaranciaÁr szerint

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Válogatott termékajánlatok

Mi lehet ez?

Zig-Zag

Egy teljesen friss és speciális kategória? Különleges az biztos, de ezt már sejted. Vagy annyira kíváncsi, hogy kattintasz?

De még mennyire!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék