06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Vissza

Kategóriák

Medence

(11 termék)

Könnyűnek tűnik – de meglehetősen nehéz – kiválasztani azt a kerti medencét, ami legmegfelelőbb neked, hiszen számtalan olyan dolog van amire figyelned kell a választáskor. Összegyűjtöttük az 5 legfontosabbat, biztosan segíteni fog neked. 
 
5: Milyen fala legyen?
Mielőtt megveszed a kerti medencédet, azt kell eldöntened, hogy a hagyományos felfújható vagy inkább a merevebb falút vásárold. Ezt nem mindig tudod eldönteni mert a legkisebb medencék kivétel nélkül „felfújhatóak” lesznek a puhafalúak 35-40 centis magasságtól érthetőek el. Ez utóbbiak előnye, hogy tényleg csak le kell tenned a földre, és engedni bele a vizet. A fújható medencénél ne feledd a pumpát, mert bár kicsinek tűnnek, de nem egyszerű teljesítmény tüdővel felfújni őket.
 
4: A méret
Nem biztos, hogy a legnagyobb a legjobb. Ha kisgyereket van akkor érdemes a kisebb medencéket választani, különben nem érzi majd magát biztonságban benne. Azt se felejtsd el, hogy bár szuperül néz ki egy indokolatlanul nagy medence, de nem biztos, hogy megéri vele vesződni.
 
3: Gazdaságosság, ár-érték arány
Érdemes megnézni azt, hogy a medence űrtartalma mennyi, és elgondolkodni, hogy megéri-e neked az, és tisztán tudod-e tartani? Gondolj csak bele: veszel egy 70-80 centi mély 5 négyzetméteres medencét: ez még nem is nagy, viszont 3,5-4 köbméter víz fér el benne. Ez sem sok, mindaddig, míg tudod kezelni, és nem kell hetente kétszer lecserélni mert úgy már nem olcsó. És az is lehet, hogy felesleges akkora, igaz?
 
2: Fenntarthatóság
A medence elkerülhetetlenül algásodik. Ha nincs hozzá takaró, akkor éjjel a bogarak belerepülnek, megdöglenek, és a vízben döglött bogarak között üldögélsz. Ja egyáltalán belemész, mert nem jéghideg, napokkal azután is, hogy teleengedted vízzel. Egy komolyabb medencéhez szükséged lesz víztisztítóra, algásodás mentesítőre, és számtalan vegyszerre. Ezek elkerülhetetlen tételek, és megéri őket megvenni, de erre gondolnod kell.
 
1: Felejtsd el a divatot

Ezt tényleg felejtsd el. Nem kell lecserélni a medencét mert tavalyi, nem kell a durván felárazottat választanod. Ár érték arányban a legjobb – olyan – medencét válassz amelyiket az egész család tud használni és soha nem leszel csalódott

Rendezés:
Rendezés: