06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Melegítő takaró - Gallet, CCH658

Webáruház cikkszám: 1000565059

Gyártói cikkszám: CCH658

Ár szerint garancia

Szereti a meleget, szeret bebújni a takaró alá? Most már bárhol kényelmesen megélheti ezt az érzést. A Gallet Warhem fűthető hátmelegítő takaró melegen tartja az ágyban, kanapén, íróasztalnál. A fűtőtakaró hőt termel, amely segít enyhíteni az izom-, menstruációs-, ízületi- és reumás fájdalmakat, ráadásul kellemesen melegen tartja a hideg téli hónapokban. A hőmérséklet 6 fokozatban állítható 30 és 45 °C között. A takaró ezután automatikusan...

Bővebb leírás

14 460 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 11 386 Ft

+ 144 hűségpont

Elérhetőség:

Külső raktárról
Elérhető: 3 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-02-22 03:29:30

Kiszállítás: 2024-03-01

Házhoz szállítás

1 990 Ft

GLS csomagpont

1 990 Ft

db

Termékleírás

Szereti a meleget, szeret bebújni a takaró alá? Most már bárhol kényelmesen megélheti ezt az érzést. A Gallet Warhem fűthető hátmelegítő takaró melegen tartja az ágyban, kanapén, íróasztalnál.
A fűtőtakaró hőt termel, amely segít enyhíteni az izom-, menstruációs-, ízületi- és reumás fájdalmakat, ráadásul kellemesen melegen tartja a hideg téli hónapokban.
A hőmérséklet 6 fokozatban állítható 30 és 45 °C között. A takaró ezután automatikusan fenntartja a beállított hőmérsékletet. A takaróról levehető távirányítón minden beállítást elvégezhet egyszerűen. A Gallet Warhem takaró biztonsági érzékelővel is rendelkezik túlmelegedés ellen, és 90 perc után automatikusan kikapcsol, így attól sem kell tartania, ha véletlenül elalszik a kellemes meleg légkörben. A takaró huzata kényelmesen mosható mosógépben.


Univerzális méret
Otthoni használatra alkalmas
Méretek (65 x 82 cm)
A takaró által kibocsátott hő segít enyhíteni az izom-, menstruációs, ülői, ízületi és reumás fájdalmakat
Kellemes mikropolár anyag
A hőmérséklet beállítási tartománya 30-45 °C
A beállított hőmérséklet automatikus fenntartása
Távirányító a hőmérséklet beállításához, a takaróról való leválasztás lehetőségével
Egyszerű kezelés egy átlátszó vezérlővel
Letisztult kijelző
6 fokozatú hőmérsékletszabályozás
Hangjelzés
Automatikus kikapcsolás funkció (90 perc után)
Előmelegítés lehetősége
Biztonsági érzékelő túlmelegedés ellen
Magas hőkomfort
Könnyű karbantartás – a huzat mosógépben mosható
A tápkábel hossza 2,1 m
Alacsony 100 W fogyasztás
 

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000565059
GyártóGallet
Gyártói cikkszámCCH658
GaranciaÁr szerint
Vonalkód8590393336326
Magasság (mm)11
Szélesség (mm)20
Hossz (mm)28

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024 (x)

Letölthető

Elkészült a 2024. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék