WebÁruház WebÁruház 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

 

Persely autó [kreatív, festhető]

KIFUTOTT TERMÉK!


Ez a termék már nem kapható. Vannak azonban új termékeink, amik ehhez hasonlóak! A következő kategóriákban nézz szét:

Persely, pénztárca


Elképzelhető, hogy csak átmeneti, de tartósabb hiány van a termékből. Amint ismét elérhető lesz, ugyanitt rendelhetővé válik!

Ajánlott termékeink

Persely hajó [kreatív, festhető]


Persely hajó [kreatív, festhető]
Br. 305 Ft
Mit szólnál ha lenne egy saját kishajód? Ami amellet, hogy segít Neked gyűjtögetni a félrerakott pénzed, még úgy is néz ki, ahogyan csak Te szeretnéd. Ragadj festéket és ecsetet és keltsd életre ezt a jópofa kis persely hajót! A festhető hajó persely egy nagyon jó, kreatív


 

 

Persely hal [kreatív, festhető]


Persely hal [kreatív, festhető]
Br. 305 Ft
Mit szólnál ha lenne egy saját kishalad? Aki amellet, hogy segít Neked gyűjtögetni a félrerakott pénzed, még úgy is néz ki, ahogyan csak Te szeretnéd. Ragadj festéket és ecsetet és keltsd életre ezt a jópofa kis persely halacskát! A festhető hal persely egy nagyon jó, kreatív


 

 

Persely, kerámia, autós


Persely, kerámia, autós
Br. 530 Ft
Gyűjtsd a pénzed ebben a kedves autó mintás, festett


 

 

Legutóbb ezeket nézted

  1. Persely autó [kreatív, festhető]Vásárlói vélemények

Gyorsaság: 5.5 / 6
Elégedettség: 5.5 / 6
Minőség: 5.3 / 6

"a csomag érkezése talán lehetne kicsit rövidebb idő"
2018-08-11

"Gipszvédőt rendeltem törött lábra, melyet le akartam mondani. , mivel a várható beérkezési határidő aug.15-e volt. Ügyfélszolgálaton Szabolcs vette fel a telefont, tájékoztatott hogy az áru beérkezett. Másnapra ígérte az árut, melyet meg is kaptam. Az árut / és Önöket/ másnak is ajánlottam és ajánlom, mert pl. begipszelt lábbal lehetetlen zuhanyozni .Nagyon jó lenne ha lehetne kapni rövidebb, térdig érő változatban is. Még egyszer köszönöm: Suhajdáné"
2018-08-12

"Minden rendben volt és szállítással együtt 1500,.- Ft-al volt olcsóbb, mint a helyi szolgáltató szakemberének tonere azzal, hogy S-est kaptam tőle, ami vélhetően nem 5.000 lapos méret. :(("
2018-08-14


Mit szólnál ha lenne egy saját kisautód? Ami amellet, hogy segít Neked gyűjtögetni a félrerakott pénzed, még úgy is néz ki, ahogyan csak Te szeretnéd. Ragadj festéket és ecsetet és keltsd életre ezt a jópofa kis persely járgányt!

A festhető autó persely egy nagyon jó, kreatív és készségfejlesztő egyedi személyes tárgy, vagy akár tökéletes ajándék is lehet.

A persely alul kinyitható természetesen összetörés nélkül.

Mérete: kb. 10 x 6 cm
Anyaga: kerámia
Csomagolás: doboz

További információk

Webáruház cikkszám78429
Gyártói cikkszámE8
Vonalkód5999057749398
NemLány és Fiú
Korosztály0