06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Pulse Plus - pulzusmérő gyűrű fekete

Webáruház cikkszám: 77579

Gyártói cikkszám: 16.0.5413.01

Ár szerint garancia

Pulzusmérő gyűrű használatával ellenőrizni tudja pulzusát, maximalizálni tudja a megterhelést. A pulzusmérő készülék alkalmas állandó pulzus mérés végzésére, nyugalmi helyzetben és sportolás közben. Nagyon praktikus és kényelmes pulzusmérő gyűrű formában, hogy minden helyzetben használható legyen. A Pulse Plus pulzusmérő gyűrű funkciói: - szívritmus százalékarány - összegzett edzési idő - átlagos szívritmus, pulzus mérés - összes elégetett...

Bővebb leírás

8 090 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 6 370 Ft

+ 80 hűségpont

Elérhetőség:

Rendelésre
Elérhető: 5-7 munkanap

Utolsó frissítés: 2024-06-25 17:55:38

Kiszállítás: 2024-07-08

Házhozszállítás

1 490 Ft

GLS csomagpont

1 490 Ft

 

Kiszállítás: 2024-07-26

MPL

3 990 Ft

db

Termékleírás

Pulzusmérő gyűrű használatával ellenőrizni tudja pulzusát, maximalizálni tudja a megterhelést.

A pulzusmérő készülék alkalmas állandó pulzus mérés végzésére, nyugalmi helyzetben és sportolás közben. Nagyon praktikus és kényelmes pulzusmérő gyűrű formában, hogy minden helyzetben használható legyen.

A Pulse Plus pulzusmérő gyűrű funkciói:
- szívritmus százalékarány
- összegzett edzési idő
- átlagos szívritmus, pulzus mérés
- összes elégetett kalória
- óra funkció
- külső hőmérő
- nagy LCD kijelző
- kijelző felvillanása és hangjelzés olyan szívritmusokra melyek nagyobbak, mint a Maximum határ vagy kisebbek, mint a Minimum határ.
- figyelmeztetés az elem lemerülésekor.

A Pulse Plus pulzusmérő gyűrű 1db 3V CR2032 lítium elemmel működik.

Pulse Plus pulzusmérő gyűrű: Miért érdemes használni?
Megterhelés közben, ahogy a test ,,felgyorsul``, úgy a szív is, mégpedig olyan mértékben, hogy a megnövekedett energia-igényt biztosítani tudja.

Milyen mértékig biztonságos ez a növekedés? Amennyiben ellenőrizni tudja pulzusát, pulzusmérő készülékkel, maximalizálni tudja a megterhelést, anélkül, hogy szívét túldolgoztatná.
Az ideális mérték nem egy konkrét szám, hanem egy intervallum, amelyet az Amerikai Szív Társaság a maximális szívritmus (számítása: 220 - életkor percenként) 50-75%-ában javasol meghatározni.

Sok betegségnél figyelmeztető tünet a szívfrekvencia, pulzus túlzott megnövekedése, ennek folyamatos monitorozásával, pulzusmérő használatával megelőzheti a rosszulléteket.
A pulzus mérés tehát fontos lehet megelőzés szempontjából.

Specifikációk

Webáruház cikkszám77579
Gyártói cikkszám16.0.5413.01
GaranciaÁr szerint

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1035 Bp. Hunor u 13.
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Pulse Plus - pulzusmérő gyűrű fekete

8 090 Ft

Pulse Plus - pulzusmérő gyűrű piros

8 090 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszám16.0.5413.0116.0.5413.01
GaranciaÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék