06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Sakk készlet dobozban 34x34cm

Webáruház cikkszám: 142745

1 év garancia

Szerezz örök életű stratégiai szórakozást a Sakk készlet dobozával! Ebben a csodálatos játékban a logikus gondolkodás és a stratégia találkozik, miközben szórakozást és kihívást nyújt. A sakk készlet anyaga fa és furnér, ami tartósságot és minőséget biztosít. Nem csak egy egyszerű játék, hanem egy elegáns és stílusos kiegészítő is lesz a szobádban vagy az asztalon. A mérete 34 x 34 cm, ami elegendő teret ad minden bábu számára a játék során. A...

Bővebb leírás

4 990 Ft (-30%)

3 493 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 2 750 Ft

+ 34 hűségpont

Az akció érvényessége:

-

nap

-

óra

-

perc

-

mp

vagy a készlet erejéig

Elérhetőség:

Utolsó darabok

Utolsó frissítés: 2023-09-28 04:13:39

Kiszállítás: 2023-09-29

Házhoz szállítás

1 990 Ft

GLS csomagpont

1 990 Ft

db

Termékleírás

Szerezz örök életű stratégiai szórakozást a Sakk készlet dobozával! Ebben a csodálatos játékban a logikus gondolkodás és a stratégia találkozik, miközben szórakozást és kihívást nyújt.

A sakk készlet anyaga fa és furnér, ami tartósságot és minőséget biztosít. Nem csak egy egyszerű játék, hanem egy elegáns és stílusos kiegészítő is lesz a szobádban vagy az asztalon.

A mérete 34 x 34 cm, ami elegendő teret ad minden bábu számára a játék során. A bábuk mérete kb. 2-4,5 cm, így könnyen kezelhetők és jól láthatók a táblán.

A sakk készlet könnyen tárolható és hordozható, hiszen rendelkezik egy zárható dobozzal. Így bárhová magaddal viheted a játékot, és amikor szeretnéd játszani, könnyedén előveheted és elkezdheted a partit.

Fejleszd a stratégiai gondolkodásodat, javítsd a figyelmedet és élvezd a sakk izgalmas világát ezzel a Sakk készlettel. Hozd ki a legtöbbet ebből a klasszikus táblajátékból, és hódítsd meg az ellenfeleidet a sakk világában!

Specifikációk

Webáruház cikkszám142745
Garancia1 év
Korosztály8-12 év, 13-16 év, 16 év fölött
FajátékIgen
Nem szerintLány és Fiú
Népszerű, kedvencSakk

GaranciaGarancia - Általános

A termékhez a termék adatlapján meghatározott idejű garancia tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A garancia érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

A garancia telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Sakk készlet dobozban 34x34cm

4 990 Ft

3 493 Ft

Művészi készlet 86 db-os + bőrönd

5 990 Ft

Gyártó- gyártó nem ismert -- gyártó nem ismert -
Gyártói cikkszám
Garancia1 év1 év

Válogatott termékajánlatok

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek

Népszerű címkék