06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal, C2720653

Webáruház cikkszám: 1000537289

Gyártói cikkszám: C2720653

Ár szerint garancia

Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal Termék leírása: Rendkívül tapadásmentes felület: - A Tefal Start&Cook serpenyő úgy lett megtervezve, hogy az ételei mindig kiváló minőségben készüljenek, így a mindennapi könnyebb főzésnek köszönhetően a konyháját mindig megelégedettség tölti be. - Függetlenül attól, hogy tökéletes omlettet vagy finom carbonara spagettit főz, a kiváló tapadásmentes felületnek köszönhetően átélheti az új receptek tökéletes...

Bővebb leírás

Utolsó ismert ár:

16 890 Ft

ár online rendeléssel

Nettó ár: 13 299 Ft

Kifutott termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Amennyiben csak átmeneti hiány lépett fel, hamarosan újra rendelhető lesz.

Termékleírás

Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal

Termék leírása:

Rendkívül tapadásmentes felület:
- A Tefal Start&Cook serpenyő úgy lett megtervezve, hogy az ételei mindig kiváló minőségben készüljenek, így a mindennapi könnyebb főzésnek köszönhetően a konyháját mindig megelégedettség tölti be.
- Függetlenül attól, hogy tökéletes omlettet vagy finom carbonara spagettit főz, a kiváló tapadásmentes felületnek köszönhetően átélheti az új receptek tökéletes elkészítésével járó leírhatatlan örömöt, míg a Thermo-Signal™ technológia jelzi a kiváló főzési eredmények eléréséhez szükséges ideális kezdőhőmérsékletet.

- A Start'Easy serpenyő sorozat kiváló funkcióinak és anyagainak köszönhetően feszültség- és stresszmentes főzést tesz lehetővé, mindemellett oly módon lett megtervezve, hogy olyan finom reggelit, ebédet vagy vacsorát készíthessen vele, mint azelőtt soha.
- Ez a nagy hatékonyságú és tartós, tapadásmentes Titanium felülettel ellátott serpenyő hosszú élettartamú és könnyen tisztítható, tehát a tapadásmentes konyhai edények összes praktikus előnyével rendelkezik.
- A tökéletes sütésnek és a hozzáadott zsír nélküli főzésnek köszönhetően könnyen elkészítheti finom ételeit.
- A Thermo-Signal™ technológia a főzésnél a mindig tökéletes eredmények elérésének biztonságát nyújtja.
- Fedezze fel a továbbfejlesztett funkciók egész sorát, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy a főzés az Ön számára minden nap könnyebb és örömteljesebb legyen.
- Tefal Start&Cook: Az egészséges és finom ételek otthoni elkészítése még sosem volt ennyire könnyű.

-Tapadásmentes titanium felület: Csúcsminőségű, tartós és tapadásmentes felület, a tökéletes serpenyővel való könnyű főzésért
-100%-ban biztonságos tapadásmentes felület: 0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
-Gyors és egyenletes főzés: Tapadásmentes felületű serpenyő, csúcsminőségű indukciós technológiával kiegészítve
-A főzéshez megfelelő hőmérséklet jelzése: A Thermo-Signal™ technológia a főzéshez szükséges optimális hőmérséklet elérésénél megváltoztatja a színét, hozzájárulva ezzel a tökéletes sütéshez
-Számos recepthez ideális: Szaftos lazac, sült zöldség stb.
-Bőséges adagok: Mély formájú serpenyő
-Franciaországban gyártva: Franciaországban tervezett és gyártott, csúcsminőségű serpenyő
-Világelső konyhai edények terén: A Tefal márkával, amely világelső a konyhai edények** terén, mindennap élvezheti a finom főzteket és sülteket
-Minden típusú főzőlappal kompatibilis: beleértve az indukciósat is
-Környezetbarát: Újrahasznosítható termékek.
- *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél.
- Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.
- **A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Tapadásmentes titanium felület
- Csúcsminőségű tapadásmentes felület a titánrészecskékkel speciálisan megerősített rendkívül tartós és ellenálló védőrétegnek köszönhetően.

100%-ban biztonságos tapadásmentes felület
- 0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
- *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél.
- Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium.
- Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

Thermo-Fusion™
- A különlegesen nagy felület és az erős edényalj kombinációjának köszönhetően a Thermo-Fusion™+ technológia gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült ételek érdekében.

Thermo-Signal™
- A Thermo-Signal™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

Teljesen tapadásmentes felület:
- Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

Franciaországban gyártva
- A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

Tefal, világelső a konyhai edények terén*
- A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
- *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Egyéb információk:
- Termékcsalád: Serpenyő
- Méret: [28 cm]
- Anyag: Alumínium
- Hőforrás: Indukció - Gáz - Elektromos - Kerámia - Halogén
- Sütőben is használható: Nem
- Mosogatógépben mosható: Igen
- Belső bevonat neve: Titanium
- Belső bevonat/kivitel: Tapadásmentes
- Thermo-Spot (hőindikátor): Igen
- Külső bevonat/kivitel: Tapadásmentes bevonat
- Külső bevonat színe: Fekete
- Kiöntőperem: Csak edények
- Nyél típusa: Rögzített
- Talp átmérője (a főzőlemezzel érintkező rész): 21,5 cm
- Edény űrtartalma: 2,23 L
- Edényalj típusa: Indukciós technológia
- [Body Height (H1)]: 43,40 mm

Specifikációk

Webáruház cikkszám1000537289
GyártóTefal
Gyártói cikkszámC2720653
GaranciaÁr szerint
Vonalkód3168430312036
Magasság (mm)28
Szélesség (mm)7
Hossz (mm)45

Garancia

Jótállás - Br. eladási ár szerint

A termékhez 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet 2021 júluisban módosított tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó meghatározott idejű jótállás tartozik.

A garancia a WebÁruház Kft telephelyén érvényesíthető, kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést találsz, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal jótállást.

A hibás terméket - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, javíttatva visszaszolgáltatjuk. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximun 30 nap.
A terméket a hivatalos garanciális szervízközpontba juttatjuk, ők javítják vagy állapítják meg a cserére való jogosultságot. A jótállás érvényesítéséhez a végfelhasználónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával és garanciajeggyel.

A jótállás időtartama:
- 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, egy év.
- 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén, két év.
- 250 000 forint eladási ár felett, három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy az üzembe helyezés napjával kezdődik – ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi. A jótállás érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

2022. január 1-től még egy új jótállási szabály is bővíti a palettát: Bevezetésre került ugyanis a gyártói jótállás fogalma, ami azt jelenti, hogy ha a gyártó meghatározott áru tekintetében meghatározott időtartamra a tartósságra vonatkozó jótállást nyújt, a fogyasztó közvetlenül a gyártótól követelheti a tartósságra vonatkozó jótállás teljes időtartama alatt, hogy az áru hibáját javítsa ki, vagy az árut cserélje ki, a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályok szerint. Tehát ez a fajta jótállási lehetőség a gyártókra és nem a webshop üzemeltetőkre vonatkozik.

A jótállás telephelyünkön érvényesíthető.
Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kisérőlevél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető - postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szervíz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.
*Postázás esetén kérjük amennyiben lehetőség van rá az eredeti dobozába, vagy nagyon gondosan csomagolva küldd el, a szállításkori sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

WebAruhaz Kft
1191 Bp. Szabó Ervin u. 29
Tel.: (06-1) 422-0394
www.webaruhaz.hu

Ajánlott kapcsolódó termékek

Összehasonlítás hasonló termékekkel

Termék

Serpenyő 28cm start easy prism - Tefal, C2720653

16 890 Ft

Serpenyő 28cm so recycled - Tefal, G2710653

17 990 Ft

Serpenyő 28cm - Tefal, G2910602

22 790 Ft

GyártóTefalTefalTefal
Gyártói cikkszámC2720653G2710653G2910602
GaranciaÁr szerintÁr szerintÁr szerint

Válogatott termékajánlatok

Asztrológiai Tranzitnaptár 2024/2025 (x)

Megjelent

Elkészült a 2024/2025. évre szóló asztrológiai tranzitnaptárunk, amely egyedülálló módon nem csak az aktuális bolygómozgásokat és -kapcsolatokat mutatja, hanem azok érthető szöveges értelmezését is.

Megnézem!

Akciós termékek

Ezek is érdekelhetnek