06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    5 ok a mosogatógép mellett

    Sokkal több oka van annak, hogy vásárolj egy mosogatógépet, mint az, hogy időt takarítasz meg azzal, hogy egy gépre bízod a mosogatást. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 5 olyan okot, amire lehet, hogy nem is gondoltál.

    Kihagyod a legutálatosabb házimunkát
    Egy nemzetközi felmérés szerint az egyik legutálatosabb házimunka a mosogatás, és ez valószínűleg igaz is, hiszen szinte mindenki rémálma az ha - akár naponta többször is  - el kell mosogatni. A mosogatást mindenki máshogy próbálja optimalizálni. Van ahol heti mosogatásfelelős van, van ahol minden nap más mosogat, de bárhogy is próbáljuk meg, egy biztos: a mosatlan nem maradhat ott a mosdótálcában napokig. Összeszedtünk 5 olyan érvet a mosogatógép mellet, amire nem biztos, hogy gondoltál. 

    5:Mert víztakarékos
    Lehet, hogy te mindent megteszel azért, hogy víztakarékosan mosogass, de biztosan sokkal több vizet fogsz használni, mint egy mosogatógép. Egy mosogatógép 10-15 liter vizet használva a legmakacsabb szennyeződéseket is elmossa, akár 10 terítékről is (de vannak már olyan modellek is, amelyek ezt megoldják 6 liter vízzel). Ráadásul a mosogatógépbe berakott mosogatni valót akár 1-2 napig gyűjtheted (nem kell minden nap többször elmosnod).

    4: Kevés helyet foglal
    Vannak olyan (keskeny kivitelű) mosogatógépek, amelyek helytakarékosak. Ez azért is jó, mert a legkisebb konyhába is elférnek, és azért is mert a helytakarékosság kihathat a konyhapultodra is ami éppen azért lehet nagyobb, mert nem kötelező hatalmas mosogatót készíttetned.

    3: Minden tisztább lesz
    Ezeket a gépeket arra tervezték, hogy tökéletesen tisztára varázsolják azokat az edényeket, poharakat tányérokat amiket kell. Minden funkciójukat arra találták ki, hogy 100% tisztaságot érjenek el. Ehhez képest te sokkal kevésbé alaposan tudsz elmosogatni.

    2: Megszabadít a baktériumoktól is
    Lehet, hogy még soha nem merült fel benned, de 35-38 fokos víz felett már kellemetlenül melegnek érzed a mosogatóvizet (az emberek átlag 28 fokos vízben mosogatnak). Ezen a hőfokon a baktériumokat biztosan nem ölöd meg, ellentétben a 75-80 fokon (vagy akár gőzzel) mosó mosogatógépekkel melyek megszabadítanak a baktériumoktól.

    1: Kézkímélő
    Ha mosogatsz, az kiszárítja a kezeden a bőrt, lehet, hogy tönkreteszi a körmödet. Ez egy ideig csak bosszantó aztán már gonddá kezd válni. A mosogatógép tulajdonképpen kézkímélő: elég csak bepakolnod, beállítod éjszakára, és reggelre kész a mosás. Minden tiszta, és tökéletes és a kezed is megkímélted: kell ennél jobb?

    Kattints ide a hatalmas mosogatógép választékunkért: https://www.webaruhaz.hu/haztartas/haztartasi-nagygepek/mosogatogep.html

#Háztartási gép (1)   #Mosogatógép (1)