06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    A párologtatás és a hőérzet javítása

    A párologtatás és a hőérzet javítására számos további terméket is kínálunk Önöknek, ventilátoraink között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelőt.


    Szabad térben (kávézók,  vendéglők teraszain) kitűnő választás a CMF 64-es modell, mely akár 10 méteres párásítási távolságával, a 300 W-os rendkívül erős motorjának, 64 cm-es lapátátmérőjének és centrifugális működési elvének hála, vendégek százai képzelhetik magukat a Riviérára.

    A különleges, igényes formák szerelmeseinek ajánljuk a teljesen fém és nagyon egyedi megjelenésű, TFS 30 asztali ventilátorunkat, mely nem csak a hőérzetre, de a szépérzékre is jó hatással van.

    Gondoltunk természetesen azokra is, akik íróasztal mellett ülve kívánnak hűsölni, nekik készült a TF 10 USB ventilátorunk, mely USB tápellátásával és elképesztően lágy és csendes  működésével segíti Önt, hogy az izzadás helyett a munkára koncentrálhasson

    A HF 10/T kézi ventilátorral Ön ott hűsölhet, ahol csak akar. A kompakt, puha lapátos kivitelnek köszönhetően könnyedén elfér akár táskában vagy a zsebében, így egyaránt hasznos a zsúfolt tömegközlekedésben, vagy akár zenei

    Kínálatunkban a fentieken túl számos mennyezeti, álló-, oszlop-, illetve padlóventilátort találhat még. A legtöbb termékünket felruháztuk valamilyen különleges tulajdonsággal, így van 3D oszcilláló funkcióval rendelkező modellünk, számos távirányítós modellünk, valamint kifejezetten szakemberek számára ajánlott, akkumulátoros és fröccsenő víznek ellenálló készülékünk is.

#Levegőkezelés (1)   #Otthon (6)   #Párásítás (4)   #Ventilátor (7)