06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Az ergonómia: ami könnyebbé teszi a munkát

    Kevesen tudják, hogy az ergonómia szó tulajdonképpen a dolgozó és a munkakörnyezet közötti kapcsolat, ezért sokan, akik ergonomikus kialakítású lámpáról, ágyról, vagy nem munkához köthető tárgyról beszélnek: rosszul használják a szót.


    A webaruhaz.hu kínálatában csupa olyan ergonomikus kialakítású tárgyat ajánlunk a figyelmedbe, melyek megkönnyítik a munkádat, olyan apró dolgokat melyek néha többet segítenek, mint gondolnád.
    Gondolj egy hosszú, az irodában a monitorod előtt a székben töltött napra. Biztosan érzed, hogy a kezed kicsit fáj: hisz rosszul tartod. A derekad jó esetben csak érzed, a hátadban esetleg görcs, és fájdalom van: mind mind azért lehet, mert a tárgyak, amiket munka közben használsz nélkülöznek minden ergonómiát.
    Pedig mindenre van megoldás: van ergonomikus kialakítású szék háttámla, mely abban segít, hogy helyesen ülj. Már régen kaphatóak csuklótámaszok a billentyűzethez, mely a kialakításával segíti, hogy a kezed ne fáradjon el a gépelésben, de akár választhatsz ergonomikus állítható billentyű konzolt is. A szilkonos egéralátét (természetesen csuklótámasszal) is segítheti a mindennapi munkádat, ráadásul több mint 7 olyan színben kapható amelyből az egyik nem csak hasznos, hanem jól illik a térbe, amin dolgozol.
    Újdonságaink az asztali irattartók, melyek csak addig tűnnek felesleges tárgynak ameddig nem szerezted be, hiszen számtalan módon használhatóak, ami mind segíti a munkádat. 
    Ám nem csak a számítógépedre, az egeredre, vagy a hátadra gondolunk. Ergonomikusan kialakított lábtámasszal például megelőzheted a rossz lábtartást segíti a megfelelő ülést, és soha nem fog elzsibbadni a lábad, ami akkor különösen rossz, ha hirtelen kell felállnod a székedből.
    Mindeközben nem csak neked, de a gépeknek is segítünk: találsz kínálatunkban többféle  laptoptartót, notebook asztalt, sőt nem kell százezrekért masszírozós széket venned, elég ha Shiatsu masszázsülést választasz, mely ennek az árnak a töredéke, de segíti a vérkeringésedet.
    Egyszóval: a webaruházban mi mindent megteszünk az ergonomikus tárgyainkkal azért, hogy a munkahelyed, a munkád kellemesebbé tegyük.

    Kattints ide, és dolgozz mihamarabb kényelmesen. 

#Ergonómia (4)   #Iroda (11)   #Kényelem (2)