06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Bosch Home Connect

    A holnap technológiája egy kényelmesebb jelenért.

    Kényelem az otthonában.
    Intelligencia a Szilícium-völgyből.

    Üdvözöljük a Home Connect világában, ahol a mindennapi élet már sohasem lesz a régi!

    A Home Connect funkciónak köszönhetően most új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. Lakásában bárhonnan, vagy akár távolról is kényelmesen vezérelheti és felügyelheti okos háztartási készülékeit. Ehhez csupán egy Home Connect képes háztartási gépre, WiFi hálózatra és egy okostelefonra vagy tabletre van szüksége. Hogyan is változtathat a mindennapjain a Home Connect?

    A Home Connect alkalmazás.

    A Home Connect háztartási készülékek számára fejlesztett alkalmazás egy új interaktív kezelőfelületet kínál. Segítségével készülékeinek használata könnyedén az Ön aktuális igényeire szabható.

    Az alkalmazás révén Ön megadhatja a készülék alapbeállításait, kiválaszthatja és nyomon követhetia programok futását, ellenőrizheti a készülék állapotát. Pár érintéssel hozzáférhet kiváló receptekhez,alapanyagokkal és tárolással kapcsolatos hasznos információkhoz. Folyamatosan elérheti készülékeidigitális használati útmutatóit, és olvashat karbantartási vagy ápolási tanácsokról is. Mindezek kényelmesebbé teszik majd a mindennapjait és tökéletes eredményekhez vezetnek.A Home Connect alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play Store-ról.


    Határtalan szabadság.
    Home Connect háztartási készülékekkel az Ön otthonában.

    Mosó- és szárítógépek

    Pár érintés okoskészüléke interaktív képernyőjén, és indulhat is az aktuális mosási igényhez legjobban passzoló program.

    Easy Start.

    A mosógépbe helyezett ruhák fajtájának, színének és szennyezettségi fokának alkalmazásban történőmegadását követően okoskészüléke az aktuális mosási igényéhez legjobban passzoló programot javasolja Önnek. Az optimalizált program egy érintéssel elindítható.

    Távoli vezérlés.

    Home Connect funkcióval rendelkező új mosógépeket akár már az otthonától távol is tudja vezérelni és felügyelni. Kényelmesen egy okostelefon, vagy tablet segítségével.

    Értesítések.

    Amennyiben Ön engedélyezi, a Home Connect funkcióval rendelkező mosógép értesítéseket tudküldeni az okoskészülékére, többek között az aktuális program vagy készülék állapotáról. Így mindigtájékozott és naprakész lehet. 

    Mosogatógépek

    A mosogatógép, ami tartja Önnel a kapcsolatot.
    A legjobb mosogatási tippekért pedig kérdezze telefonja alkalmazását.

    Easy Start.

    Az edények, tányérok és evőeszközök mennyiségének és szennyezettségének alkalmazásban történő megadását követően a tökéletes mosogatási asszisztens: az Ön okoskészüléke mindig az aktuálisigénynek tökéletesen megfelelő programot javasolja Önnek.

    Értesítések.

    Amennyiben Ön ezt engedélyezi, a Home Connect funkcióval rendelkező mosogatógép értesítéseket fog küldeni az okoskészülékére, többek között az aktuális program állapotáról vagy a rendelkezésre álló só, öblítő mennyiségéről. Így mindig tájékozott és naprakész lehet.

    Tablettaszámláló.

    A Home Connect alkalmazás tablettaszámláló funkciója pontosan nyomon követi a tabletták fogyását és értesítést küld okostelefonjára, amikor a tabletták száma már túl alacsony.

    Hűtőkészülékek

    Mostantól ellenőrizni tudja hűtője tartalmát – bárhol, bármikor.
    Az innovatív belső kameráknak köszönhetően.

    Értesítések.

    Amennyiben Ön ezt engedélyezi, a Home Connect funkcióval rendelkező hűtőgép értesítéseket tud küldeni az okoskészülékére, többek között a hűtő- és fagyasztótér belső hőmérsékletéről, vagy hanyitva maradt a hűtőkészülék ajtaja. Lehetősége van továbbá a hűtőkészülék beállításainaktávolról történő változtatására is.

    Kamerák a hűtőben.*

    A készülék belső terében található innovatív kameráknak köszönhetően bárhol és bármikormegtekintheti hűtőszekrénye tartalmát. A kamerák technikai paraméterei:• 5 megapixel• rövid expozíciós idő (10 ms)• vízálló• titkosított átvitel
    * Modelltől függően.

    Tárolási segéd.

    A Home Connect alkalmazás tárolási útmutatói hasznos tanácsokat adnak a hűtőgépbentörténő ideális tároláshoz, elősegítve azt, hogy az ételei frissességét sokáig megőrizhesse.

    Beépíthető sütők

    Az intelligens sütő, amely ismeri az Ön receptjeit.
    Az alkalmazás pedig a legjobb főzési tippeket és praktikákat.

    Távoli irányítás.

    A Home Connect funkció segítségével távolról vezérelheti és felügyelheti sütőjét. Be-és kikapcsolás, általános készülék beállítások, programválasztás csupán pár érintéssel.

    Receptek.

    Kiváló receptek széles választéka érhető el a Home Connect alkalmazásban. A receptek elkészítéséhez szükséges sütési beállításokat az alkalmazás egy érintéssel továbbítja a sütőnek.Süssön egyszerűen a tökéletes eredményekért.

    Információk a sütésről.

    Az alkalmazásban sok hasznos tipp és tanács érhető el legyen szó akár a sütési praktikákról,akár az alapanyagokról.

    Főzőlapok és páraelszívók

    Főzőlap és páraelszívó teljes összhangban.
    A friss levegőről okostelefonja gondoskodik.

    Összekapcsolódás.

    A Home Connect funkció segítségével Bosch főzőlapja és páraelszívója teljes összhangbanműködik. Együttes munkájukkal a keletkezett szagokat azonnal semlegesítik, így biztosítanakoptimális szellőzést a főzés során.

    Beépíthető kávéfőző

    Hol találja kedvenc kávékülönlegességét?
    Telefonja alkalmazásában.

    Italkészítés távolról.

    Állítsa össze a kívánt kávét vagy kávékülönlegességet kényelmesen az alkalmazásban, majd továbbítsa azt a kávéfőzőnek egy érintéssel.

    Kávé-tudástár.

    Mindent a kávéról. Legyen szó pörkölési módszerekről, kávétermesztésről, vagy a legfi nomabb éslegkülönlegesebb receptekről – az alkalmazás rengeteg érdekes információt tartalmaz.

    CoffeePlaylist.

    A Home Connect funkcióval rendelkező teljesen automata kávéfőző elvégzi Ön helyett a munkát.Csak adja meg vendégei kívánságait a Home Connect alkalmazásban, majd kávéfőzőjesorban lefőzi a rendeléseket.

    CoffeeWorld.

    A Home Connect-nek köszönhetően bármilyen kávét könnyedén, gombnyomásra elkészíthet.Válasszon az alkalmazásban elérhető előre definiált kávék széles választékából, és hagyja,

    Okostelefonjával irányíthatja okoskészülékeit.
    És okos szolgáltatásainkat is.

    A Home Connect akkor is segít, ha a Bosch háztartási készüléke nem működik tökéletesen. Amellett, hogy az alkalmazás hasznos tanácsokat és tippeket nyújt Önnek, a Home Connect hotline-on keresztül közvetlenül kapcsolatba is léphet a Bosch vevőszolgálatával. Ők mindig naprakészek a megfelelő megoldások nyújtásában. Továbbá amennyiben szükséges, technikusaink felkeresik Önt otthonában, és megoldják a problémát. Gyorsan és egyszerűen.

    Megfelelünk a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

    A Home Connect alkalmazás TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel a legmagasabb biztonságielőírásoknak.
    Home Connect képességű termékeinket itt találja, 2017.májustól folyamatosan jelennek meg a bevezetésük függvényében változik a lista.További információ a Home Connect lehetőségeiről a www.home-connect.com

#Bosch (1)   #Hűtőgép (1)   #Kávéfőző (1)   #Porszívó (1)   #Sütő (1)