06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Dekorációs lámpák: varázsolj a lakásból otthont!

    A minimalista stílus az egyetlen, mely úgy képzeli el a lakást, házakat, és tereket, hogy csak a legszükségesebb tárgyak, és azok is a végtelenségig egyszerűsítve jelennek meg. Minden más stílusnak vannak olyan apró elemei, amelyek dekorálják a teret, a lakást. Ezek azok a tárgyak amelyek miatt egy lakásból otthon lesz.


    Képzelj el egy lakást amelyekben a minden lámpának csak az az egyetlen funkciója, hogy világít, pontosan ott ahol szükséged van rá, pontosan annyi fényt adva. Bármennyire is jól megtervezett hideg marad.

    Most hunyd be a szemed, és képzeld magad elé az otthonod. Képzeld el, hogy a hálószobában az egyik lámpában piros vagy kék izzó van , mely sejtelmes fényt ad, ha éppen azt akarod. A nappaliban egész éjjel világít az asztali dekorlámpa ami egy világító gyertyára hasonlít. Egy mágikus LED gyertyakészlet, ami szinte nem is fogyaszt áramot. Képzeld el, hogy a falon nem csak képek vannak, hanem akár a te stílusodat mutató csodálatos kagylódekorációs lámpák.


    A szobában alvó gyermeket álmát egy panda macis dekorációslámpa halvány fénye védi meg a szekrényben lakó rémséges szellemtől. Ahogy halkan jársz- kelsz a lakásban nem kell villanyt kapcsolnod, hiszen egy éjszakai LED dekorációs lámpa (melyet a konnektorba kell dugni) halvány fénye vezet.


    dekorációs lámpáknak az egyik előnye éppen ez: otthonná varázsolhatod velük a lakásodat úgy, hogy a fogyasztásuk olyan alacsony, hogy nem látszik meg a villanyszámládon, hiszen a legtöbb dekorációs lámpánk LED fényforrást használ, mely fogyasztása elenyésző, élettartama viszont többszöröse a hagyományos izzókének.

    Természetesen a dekorációs lámpáinkat gondosan tervezték, ezért sosem fog túlmelegedni: nem okoz balesetet akkor sem, ha véletlen hozzáérsz. Manapság dekorációs lámpát már nem csak a lakásodban helyezhetsz el,  feldobhatod vele a házadat is, hiszen kínálatunkban megtalálhatod akár a napelemes világító LED házszámokat is.

    Varázsolj otthont a lakásodból dekor-lámpáinkkal. Kattintside, nézd meg most.

#Dekoráció (11)   #Led (17)   #Világítás (20)