06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    Fürdőszobai kapaszkodó

    megkönnyíti a közlekedést 
    könnyen felhelyezhető 

    stabil, erős tapadású 

    növeli a biztonságot 

    időseknek, nehezen mozgóknak, kisgyermekeseknek is 

    nagy méret 

    tartós felépítés 

    rendkívül kedvező ár 

    Szeretnéd biztonságosabbá tenni otthonod? 

    Otthon számos olyan pont van, ahol nagyon könnyen meg lehet csúszni, el lehet esni. Az ilyen háztartási balesetek sok esetben zúzódással, ficammal vagy akár végtagtöréssel is járhatnak.

    Ha van idős, nehezen mozgó személy vagy kisgyermek a családban, rájuk még inkább kell vigyázni. A fürdők, a WC, a konyha, illetve a lépcsők környéke különösen veszélyes területek, ezért jó, ha van egy olyan kiegészítő megoldás, amivel csökkenthetjük az elcsúszás esélyét és megkönnyíthetjük a közlekedést. Ismerd meg az öntapadós fürdőszobai kapaszkodót és tegyél most a biztonságért!

    Ezt a rendkívül erős, öntapadós fogantyút bárhol elhelyezheted, ahol nagyobb biztonságot szeretnél.

    Fürdőkád, zuhanyzó, vagy WC mellett könnyebbé teheted vele be- és kilépést, illetve felállást, leülést, megelőzhetsz egy esetleges elcsúszást. Lépcsők közelében is hasznos, nagymértékben növeli a biztonságot.

    Képzeld el, mennyivel jobb lesz mostantól, hogy családtagjaid és Te is könnyebben, veszély nélkül tudtok közlekedni, nem kell félnetek az elcsúszástól.

    Felszerelni és leszedni is egyszerű: a tapadást a fülekkel könnyedén biztosíthatod vagy megszüntetheted, pillanatok alatt eltávolíthatod, áthelyezheted a fogantyút másik helyre. Ha szeretnéd, pozícióját, dőlésszögét is tetszőlegesen változtathatod. Úgy tervezték, hogy ne károsítsa a felületet, tartósan, hosszú időn át szolgáljon.

    Mérete elég nagy ahhoz, hogy stabil fogást nyújtson bárki számára: 36 cm hosszú (görbülettel együtt), a fogantyú kerülete 11 cm, a tapadókorongok pedig 9.4 cm átmérőjűek.

    A szupererős tapadókorongos rögzítés több hónapig is stabilan a helyén marad, anélkül, hogy újra fel kéne tapasztanod. 

    https://www.webaruhaz.hu/mobil-fali-kapaszkodo.html

    és

    https://www.webaruhaz.hu/qmed-mobil-kapaszkodo.html

#Fürdőszoba (1)   #Kapaszkodó (1)   #Termék (3)