06 1 422 0394

H-P 9-17h

Kosár

Kosarad

A kosarad üres.

    LED fényszalagok: világító pultok, LED lámpák

    Azt, hogy miért érdemes LED lámpákra, LED izzókra cserélni lakásod, irodád világítását, már ebben a posztban írtunk. A LED lámpáknak azonban nem csak praktikus előnyei vannak: dekorációs célokat is szolgálhatnak. A LED fényszalagok például remekül feldobják az irodádat, de akár lakásodat is.


    LED fényszalagokbeépíthető LED dekorációs lámpák felhasználásának csak a kreativitásod szab határt: egy LED fényszalaggal éppúgy feldobhatod a kirakatodat, mint a recepciós pultot, vagy akár a lakásod díszeivé is válhatnak.

    A legtöbb LED fényszalagot egyszerűen csak fel kell ragasztani az adott felületre (a fényszalag egyik oldala ragasztó, így íves, vagy sarkos felületekre is könnyedén felragaszthatod) ami után egyszerűen bedugod a trafóját az áramforrásba, és máris világít.


    A LED fényszalagok fényereje jól beállított. Nem fog zavarni, viszont látványosan kiemeli az üzleted kirakatát a többi közül, vagy éppen recepciós pultodat, vagy akár otthon a lakásod dísze is lehet. A LED fényszalag nem luxus, hiszen olyan keveset fogyaszt, hogy a villanyszámládon egyáltalán nem fog meglátszani még akkor sem ha egész évben folyamatosan működik, sosem kapcsolod ki.
    Ha nem LED fényszalagban gondolkodsz, jó választás lehet a beépíthető LED spotlámpa, mely szintén olyan alacsony fogyasztással rendelkezik (cserébe megfelelő fényt ad) hogy nyugodt szívvel javasoljuk még mi is akik kifejezetten figyelünk arra, hogy a lehető legkevesebb energiát használjunk.

    Nézd meg LED fényszalag, és LED szpotlámpa kínálatunkat, és válogass kedvedre közülük. 

#Led (17)   #Világítás (20)